.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Първият път

Абе хора я разкажете за първият път,когато се сбихте(ама по-сериозно).Какво стана?Имаше ли много кръв от ваша и от негова страна Защо стана всичко? Какво стана след като боя "завърши" (не знаех къде да сложа темата,не съм сигурен,че е за този раздел.Моля модераторите да не я местят,за да мога да си я следя).След третия пост ще споделя и моя първи път

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Браво! Сби се веднъж и се чудиш дали ти се е получило добре, голям мъж

Мега фен Аватара на Rakshy
    Да се хвалиш за първия си бой е като да се хвалиш за колко голямо лай*о си изср*л.
    Няма смисъл да пиша как само глупаците се разправят с юмруци и т.н. Не за друго, но обществото ни нарича всеки предпочел да си замълчи - путк*. Ама к'во друго да се очаква от деградиращо общество?!

Мега фен
    Трети коментар пиша.Хайде похвали се.

Лелеее,ма тоя сайт верно бил пълен с малоумници...точно пък ще искам да се похваля :/ Просто ми е интересно,обаче е по-лесно да хейтвате...глупаци

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Никога не съм се бил или поне аз не съм го считал за бой. Сериозно акне трябва да имаш, за да пускаш такива теми.
    n00bs

5 коментара, чакам снимка,клип и подробен доклад!

Мега фен
    Оставете 15 годишен пъпчасал хлапак се прави на много здрав в тийн форум.

Ама вие сте верно много спрели..

Е да бе, ние сме спрели. Искаше да се похвалиш, аре давай. Интересно ми е с nickname "divakaa_3445" колко лошо ги биеш

Само не разбирам къде съм написал,че искам да се похваля.Също така и,че много се бия..Не си съчинявайте някакви малоумщини,казах няколко поста по-нагоре,че ми е интересно,затова пуснах темата.Стегнете се малко..

Мега фен
    Ти защо не се стегнеш,да нямаш диария ? )

Цитирай Първоначално написано от divakaa_3445 Виж мнението
    Само не разбирам къде съм написал,че искам да се похваля.Също така и,че много се бия..Не си съчинявайте някакви малоумщини,казах няколко поста по-нагоре,че ми е интересно,затова пуснах темата.Стегнете се малко..
    Зад интереса ти има причина. Няма каква друга да е освен да се похвалиш или да се филмираш по някъв начин. Влез в форума на мма-бг, там има огромна тема, в която са си писали пичовете как се бият. Май и в даобг имаше такава.

Цитирай Първоначално написано от divakaa_3445 Виж мнението
    Лелеее,ма тоя сайт верно бил пълен с малоумници...точно пък ще искам да се похваля :/ Просто ми е интересно,обаче е по-лесно да хейтвате...глупаци
    +2
    Много са гадни,нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си