- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Първият път
Абе хора я разкажете за първият път,когато се сбихте(ама по-сериозно).Какво стана?Имаше ли много кръв от ваша и от негова странаЗащо стана всичко? Какво стана след като боя "завърши" (не знаех къде да сложа темата,не съм сигурен,че е за този раздел.Моля модераторите да не я местят,за да мога да си я следя).След третия пост ще споделя и моя първи път
![]()
Браво! Сби се веднъж и се чудиш дали ти се е получило добре, голям мъж![]()
Да се хвалиш за първия си бой е като да се хвалиш за колко голямо лай*о си изср*л.
Няма смисъл да пиша как само глупаците се разправят с юмруци и т.н. Не за друго, но обществото ни нарича всеки предпочел да си замълчи - путк*. Ама к'во друго да се очаква от деградиращо общество?!
Трети коментар пиша.Хайде похвали се.
Лелеее,ма тоя сайт верно бил пълен с малоумници...точно пък ще искам да се похваля :/ Просто ми е интересно,обаче е по-лесно да хейтвате...глупаци
Никога не съм се бил или поне аз не съм го считал за бой. Сериозно акне трябва да имаш, за да пускаш такива теми.
n00bs
Оставете 15 годишен пъпчасал хлапак се прави на много здрав в тийн форум.
Е да бе, ние сме спрели. Искаше да се похвалиш, аре давай. Интересно ми е с nickname "divakaa_3445" колко лошо ги биеш![]()
Само не разбирам къде съм написал,че искам да се похваля.Също така и,че много се бия..Не си съчинявайте някакви малоумщини,казах няколко поста по-нагоре,че ми е интересно,затова пуснах темата.Стегнете се малко..
Ти защо не се стегнеш,да нямаш диария ?)