- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам голям проблем
Не ме издържат мама и тате и не защитавам държавата, в момента положението е наистина скапано. Но си видял с очите си, че и на други места е по-скапано, щом си се върнал.
Значи проблемът не е, че нямаш възможност, а че не ставаш, кой тогава ти е виновен.
Не мога да повярвам какво прочетох току-що. Моят съвет и сега, и преди 4 години към теб би бил един и същ - отиди на психолог, ако все още желаеш да си помогнеш.
Отиди до личния лекар, поговорете си, той може да ти даде направление и за психиатър, ако се наложи, но не се оставяй така....
Харесайте моя фейсбук профил!
https://www.facebook.com/glanc.bg/
Да кажем че отиваш в англия като мен. Без да знаеш каква ще ти е работата. Да кажем хващаш се на автосервиз апък изобщо не разбираш от коли. Ти кво ше праиш? И не съм се махнал защото не ми харесва. Там храната е 50000 пъти по евтина от тая в българия. Нямаш си и представа колко е хубав живота там. Единственото гадно нещо е че квартирите струват майка си и татко си.
снимката на профила е от 2015
Не бих се вдигнал от България до Англия за да работя нещо от което не разбирам.
Имам си представа какво е в Англия, хубаво е ако изкарваш достатъчно, мизерниците ще мизерстват и там.
Направи си едно CV на английски, опиши си качествата и способностите, с които явно изобилстваш, просто не са те оценили досега, и следващият път тръгни едва когато си си подсигурил работа, която отговаря на специалист като теб.
Бих ти казал че стига да искаш, можеш да се промениш, или поне да се опиташ да запазваш контрол в дадена ситуация. Трудно е да се промениш, но ако опитваш, това значи че си една стъпка по-близо до осъществяването на целта ти. Помня какво писа на моята тема, и дори да го смятам за изключително грубо и сексистко, не съм злонамерен и искрено ти пожелавам най-доброто. Хубаво е да споделяме проблемите, и те уважавам защото си достатъчно смел да пишеш затова тук. Подозирам че страдаш от невроза, затова ти препоръчвам да отидеш на психолог или невролог за да те диагностицира, и знай че не е срамно да имаш проблем, важното е да намериш волята да го превъзмогнеш.