Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
И за това има начин. Отцепваш в Англията,заживяваш доволно и щастливо там и освобождаваш България от жалкото си съществуванийце...
Работих 6 месеца и през цялото това време се издържах сам, сам си живях на квартира. Работех защото нямах избор. Нямах нито майка нито баща, нито приятели. Шефа всеки ден ме псуваше на майка(за дето си вършех работата), вършех и работата на тъпите колеги защото ги мързи да бачкат, а земат същите пари като мен. Всичко това го преживях и накрая събрах над 1200 лева с които тръгвах да се махам от БГ. Отидох в англия за 1 седмица където се опитах да бачкам на едно място, но работата беше фризер -26 градуса, но не беше температурата проблема. Проблема беше че това беше най-големия склад в англия и трябваше да го науча на изуст, и на всичкото отгоре ти дават не повече от 1 седмица да се научиш. Аз само като видях какво трябва да правя, колко сложно беше всичко... напуснах на 1-вия ден. Не бях на себе си.... половин година работа в България за 1 седмица живот в англия? Говорих си сам по улиците после... хората ме гледаха. Аз не можех да повярвам какво се случи... толкова много ТРУД за да се махна от тук. Накрая пак се озовах тук в тая мизерна скапана умряла държава. За мен всеки който защитава държавата е човек издържан от мама и тате. В това число включвам и теб.