.
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Помогнете

Threaded View

Помогнете

Здравейте! Казвам се Моника и съм на 19г. от град Русе. Така, накратко реших и аз да разкажа своята история. От много време имах чувства към едно момче и когато късметът ми се усмихна и се събрахме всичко беше точно, нормално и хубаво. Беше любов и всеки ден се радвахме един на друг. С минаване на време (доста) малко по малко той започна да се променя и вече не беше същият човек, но знаех, че всичко ще е наред, защото се обичахме и то си личеше. Случи се така, че дойде момент, в който дали под влияние на алкохол, дали не.. ми изневери в дискотека. Беше гадно, беше шок. Прекратих всичко, но не мога да се отърся от мисълта за него и за миналото и ме боли, боли ме много. Очаквах да съжалява, да ми се обяснява, но ето, че минава време(около месец) и разбирам, че е излизал с момиче, от което съм ревнувала преди (не се познаваха тогава). Сега не мога да си избия това цялото нещо от главата и просто не знам какво да направя, за да продължа напред и да не мисля, а трябва да го виждам всеки божи ден..
    Последно редактирано от monika.ruse : 04-01-2014 на 23:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си