Цитирай Първоначално написано от G3GaSa Виж мнението
@MaGuSs: Няма нищо вярно в това което казваш! Още си много малък, и представа си нямаш... А аз съм учил в тая област и знам много неща, И ИМАМ черно на бяло. Не празни приказки като твоите.

Какви пари ще изкарате с безплатни домейни и хостове бе, вие чувате ли се какво говорите? Пари не се правят с фрее домейн и хост. "една мизерна сума"

MaGuSs, не знаеш нито как се пише сайт, нито как се правят приложения.
Пак ти казвам, че мобилно приложение за apple се създава само на Lion X OS, и трябва закупиш ПРОГРАМИ ОТ ТЯХ, също така трябва да се закупи Developer Account който е 99$, всичките тия работи СТРУВАТ ПАРИ, на такива компании не се плаща с бисквитки! Те тия хора, затова имат милиарди, защото всичко е свързано с пари.

ТОВА безплатно ли е? https://developer.apple.com/programs/
Я да скриеш веднага СЕЛСКИ БЕК, не ме занимавай с просташките си мнения, и безплатните неща в интернет.
О всичко, което казвам си е вярно и аз още доста хора са доказателството. Аз не разбирам какво против мене имаш, но не съм казал и нищо грешно.
"Човека иска сам да си пише нещата" -Така ли е, така е прочети му първия пост. Иска и да се научи на нещо, с което да си изкара хляба. Добре уебсайтовете са добро начало.
"За съвър всеки двуядрен компютър..." - Това също е вярно. В нас имам 2 съвръни компютъра, ползвам 1 платен хостинг, и 2 безплатни.
"Приложения за iOS, Android, WP не се пишат на "HTML5/Javascript/PHP""- М това няма какво да го коментирам...
"За да се занимаваш с програмиране, уебдизайн" - не си задължен да плащаш нищо.

Това, че ти подканваш хората да си плащат за труда е абсурдно. Абсурдна е и самата компания, която толерира това. Ето затова и мразя Apple и всичките продукти, които произвежда и услуги, които предлага. Печели пари на гърба на хората.

И пич знам как се пише сайт, правил съм и сайтове, мразя готовите системи, рпедпочитам сам да си я напиша. Това, че влизам в тийн сайт не значи, че съм зубърче на 14, дет не знае докъде му стига... Напротив много добре знам до къде ми е и какви са ми възможностите. Един път напиши мнение към мен, където ми доказваш къде греша и защо не си сългасен с моите постове. Бъди с покритие, както ти бях казал...

Още си много малък, и представа си нямаш... А аз съм учил в тая област
Като си учил поне кажи какво прави този код. Дума по дума ми го обесни. Поне знам, че няма от къде да погледнеш от интернет, така хем ще покажеш, че нещичко знаеш...

Код:
if($_SESSION['logged'] === true){
	$q = mssql_query("Select memb___id,memb__pwd,mail_addr,fpas_ques,fpas_answ from MEMB_INFO Where memb___id='".$_SESSION['user_info']['memb___id']."'");
	$row = mssql_fetch_assoc($q);
		if($_POST['submit'] == 1){
			$email = trim($_POST['email']);
			$answer = trim($_POST['answer']);
			$last_pass = trim($_POST['last_pass']);
			$pass1 = trim($_POST['pass1']);
			$pass2 = trim($_POST['pass2']);

if(!preg_match("/^[a-z0-9][a-z0-9_.-]*@[a-z0-9.-]+\.[a-z]{2,4}$/i", $email)){
				$error_array['email']=true;
			}
			if($email != $_SESSION['user_info']['mail_addr']){
				$error_array['email']=true;
			}
			$answer = preg_replace('/\s\s+/', ' ', $answer);
			if(!preg_match("/^[a-zA-Z0-9\s]{4,10}$/", $answer)){
				$error_array['answer']=true;
			}
			if($answer != $row['fpas_answ']){
				$error_array['answer']=true;
			}
			if(!preg_match("/^[a-z0-9]{4,10}$/i", $last_pass)){
				$error_array['last_pass']=true;
			}
			if($last_pass != $row['memb__pwd']){
				$error_array['last_pass']=true;
			}
			if(!preg_match("/^[a-z0-9]{4,10}$/i", $pass1)){
				$error_array['pass_not_match']=true;
			}
			if(!preg_match("/^[a-z0-9]{4,10}$/i", $pass2)){
			}
			if($pass1 != $pass2){
			}
			if(!count($error_array)>0){
				mssql_query("UPDATE MEMB_INFO SET memb__pwd='".$pass1."' where memb___id='".$_SESSION['user_info']['memb___id']."'");
				unset($_SESSION['logged']);
				unset($_SESSION['user_info']);
				$_SESSION['successful_newpass'] = true;
				sleep($maxamuss['antiflood']);
				header("Location: index.php");
				exit;
			}
		}
}else{
	sleep($maxamuss['antiflood']);
	header('Location: cp.php');
	exit;