Представи си как лежим, аз съм зад теб и съм те гушнал с ръка под гърдите ти, изведнъж си слагам ръката на дупето ти и ти казвам 'ИМЕТО-НА-МОМИЧЕТО', ти си обръщаш главата към мен и аз те целувам бавно и нежно по устните. Докато трае целувката слагам ръката си на гърдите ти под блузата и сутиена. Изправям се, след което и теб, слагам двете си ръце на кръста ти и продължавам с целувки по врата и към гърдите ти. Отивам към сутиена ти, откопчавам го и го махам настрани. Връщам се нагоре и те целувам с език, след което ти махам блузката хващам едната ти цица, а другата започвам да целувам и хапя нежно. Слагам те да легнеш след което си слагам ръцете на бедрата ти и от циците надолу през коремчето минавам с леки целувки. Давам си ръцете нагоре през путето ти, след което те събувам по бикини, хващам те долу с едната си ръка и ти търкам путето през бикините, а с другата те прегръщам през врата и започвам да те целувам с език и с устни. Връщам се долу и ти събувам бикините, леко ти разтварям срамните устни и ти засмуквам клитора. Слагам си едната ръка на корема ти и нежно си я движа към кръста и корема ти, с другата те хващам за дупето и нежно си я движа към бедрото ти и обратно. През това време ти смуча и лижа клитора, отивам към входа ти и прониквам с езиче и правя плавни движения вътре, и така докато добре се навлажниш. След което ще ти го дам да ми го лапаш и да си поиграеш с него малко, след което да сложиш презерватива, ще те сложа пак да легнеш, а под дупето ти ще сложа една възглавничка за да ти се повдигне нея част, ще ти вдигна краката, ще ти го сложа бавно вътре, ще ти сложа/иш крака та на раменете ми, ще започна бавно да те еба и ще ускорявам, после ще минем на кучешката и докато те еба ще ти мачкам дупето, ще ти казвам кога да се изправяш за да ти мачкам и циците, ще спирам да се движа, за да си повъртиш дупето. После ще легна по гръб, ти ще ми седнеш с лице към мен, ще правиш каквито движения желаеш, ще те хващам за дупето и циците, ще те докосвам по коремчето и краката, и ще се навеждаш да се целуваме. После ще легнеш по корем, ще застана над дупето ти, ще сложим една възглавничка под путето ти, за да се надигнеш малко, ще си разкрачиш краката малко, ще ти го вкарам, ще си затвориш краката за повече възбуда ии така... това е моето разказче/идейка.