отивам към входа ти и прониквам с езиче и правя плавни движения вътре, и така докато добре се навлажниш. След което ще ти го дам да ми го лапаш и да си поиграеш с него малко, след което да сложиш презерватива, ще те сложа пак да легнеш, а под дупето ти ще сложа една възглавничка за да ти се повдигне нея част, ще ти вдигна краката, ще ти го сложа бавно вътре, ще ти сложа/иш крака та на раменете ми, ще започна бавно да те еба и ще ускорявам, после ще минем на кучешката и докато те еба ще ти мачкам дупето, ще ти казвам кога да се изправяш за да ти мачкам и циците, ще спирам да се движа, за да си повъртиш дупето. После ще легна по гръб, ти ще ми седнеш с лице към мен, ще правиш каквито движения желаеш, ще те хващам за дупето и циците, ще те докосвам по коремчето и краката, и ще се навеждаш да се целуваме. После ще легнеш по корем, ще застана над дупето ти, ще сложим една възглавничка под путето ти, за да се надигнеш малко, ще си разкрачиш краката малко, ще ти го вкарам, ще си затвориш краката за повече възбуда ии така...