Здравейте,историята ми е следната.Преди няколко месеца се разделих с момичето,което обичах и продължих напред.Мина известно време и реших да пробвам с друго момиче.Първата беше волейболистка - коренно различна от бившата ми.Запознахме се,излязохме на кино и на третия ден ме покани у тях "да гледаме някой филм"..Отидох в тях и малко след това тя започна с намеците за секс..и го направихме..след това обаче стана нещо,което поне мен ме учуди.Не спираше да ми звъни,да ме вика в тях и дори беше разказала на приятелките си всичко с подробностите,което мен ме вбеси адски много и я "заебах".Мина седмица - две и се запознах с друго момиче.Три дни,след като се запознахме с нея,бяхме заедно на рожден ден на общ приятел,пихме и тя също поиска да го направим,при което на мен ми кипна (сега мн хора ще кажат "ти си ебати простия,еби бе!" " и си тръгнах,просто ей така.От 5- 6 дена се занимавам с трето момиче и нещото,което ме притеснява,е че тя също започна да намеква за "секс" и просто вече се побърквам тотално.НЕ вярвам да съм чак толкова привлекателен пък,че всяка да иска да спи с мен и вече започвам да се чудя защо става така.Не искам момиче до себе си,което да ме приема просто,като "сексуален обект",а искам прекрасно момиче,което да обичам и да се грижа за нея,уви не се получава.Та исках да ви питам за някакъв съвет или ако някой е минал през подобен период да сподели...