- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приемат ме,като "сексуален обект" -.-
Здравейте,историята ми е следната.Преди няколко месеца се разделих с момичето,което обичах и продължих напред.Мина известно време и реших да пробвам с друго момиче.Първата беше волейболистка - коренно различна от бившата ми.Запознахме се,излязохме на кино и на третия ден ме покани у тях "да гледаме някой филм"..Отидох в тях и малко след това тя започна с намеците за секс..и го направихме..след това обаче стана нещо,което поне мен ме учуди.Не спираше да ми звъни,да ме вика в тях и дори беше разказала на приятелките си всичко с подробностите,което мен ме вбеси адски много и я "заебах".Мина седмица - две и се запознах с друго момиче.Три дни,след като се запознахме с нея,бяхме заедно на рожден ден на общ приятел,пихме и тя също поиска да го направим,при което на мен ми кипна (сега мн хора ще кажат "ти си ебати простия,еби бе!" " и си тръгнах,просто ей така.От 5- 6 дена се занимавам с трето момиче и нещото,което ме притеснява,е че тя също започна да намеква за "секс" и просто вече се побърквам тотално.НЕ вярвам да съм чак толкова привлекателен пък,че всяка да иска да спи с мен и вече започвам да се чудя защо става така.Не искам момиче до себе си,което да ме приема просто,като "сексуален обект",а искам прекрасно момиче,което да обичам и да се грижа за нея,уви не се получава.Та исках да ви питам за някакъв съвет или ако някой е минал през подобен период да сподели...
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Съвет лично аз не мога да ти дам, поради простата причина, че вече трябва да се свиква с това, както и с мисълта, че голяма част от момичетата в днешно време искат точно това — само секс. Особено, ако са на възраст до 18 годинки примерно, не че и над пълнолетието не го искат, но това е друг въпрос…
Но за да не кажеш, че поста ми е спам, все пак ще бъде добре, щом не искаш само да спиш с тях, преди това да им го казваш — примерно, че не искаш само да ги ч*каш, а искаш нещо повече и т.н.
ти си няква секс машина , човече.
сигурно първата те е разправила на целия град и сега всички искат да те пробват.
2ри вариант - спри ганджата.
Е*ати проблемите имаш :д като не искаш да го правиш не го прави
аз пък те приемам като поредния балък така че няма от кво да се притесняваш
Според мен е направил темата да се изфука така и да се направи на скромен, няма как да е толкова тъп. :д :д Като се замисля.. те ти се предлагат забога.. Еби.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Знам ли явно, не търсиш на правилното място и все такива ги намираш. То няма как да знаеш какво ще е въпросното момиче. Гледай да е някое по скромно, с по-миловидно излъчване, нямам впредвид някоя задръстенячка.
Проблема ти може и да е там, че не подхождаш правилно. Не започвай със "зарибявките", преди да си я опознал. Гледай освен да те привлича да ти допадне и по характер. А секса го оставете за по напред.
Това е, което мога да ти кажа аз.
Последно редактирано от sramejlivkaa : 04-03-2014 на 19:01
Тревата не ми понася..като искаш го разбирай.Два пъти пушиx на 15 и на третия приключих в спешно и толкоз ми беше гадно,че сега само като помириша такова нещо бягам,като дявол от тамян.Относно останалата част - Имаше такъв случай,но беше преди повече от година..и не че се хваля,но ДА.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Грам,не ми е до това да се изфукам.Какво печеля да се "изфукам" пред хора,които дори не знам първите им имена?Просто явно повечето не разбраха..На 18 съм и ми се ще сериозна приятелка,човек до мен, а не просто някоя си,която иска само да спи с мен.И не си мисли,че не ми се ебе,просто ми става тъпо,че само за т'ва ставам един вид( последно време )
Замислих се над думите ти и си доста права за повечето неща.Винаги го започвам със забивките и като се замисля до сега и c трите сме имали поне по 2 - 3 познати и може би ми се носи лошата слава от преди време..Наистина ще опитам твоя подход и дано този път да е различно.Благодаря ти.
П.С - Ако пък не стане,почвам наред и тва е..няма кво да се депресирам на 18 съм,живота е пред мен![]()
Ти маи си най - прав/а.Маи трябва да започна без да мисля много,като до сега.В крайна сметка за всяко нещо идва време...явно сега ми е времето просто да правя бройки..
П.С - Гледам,че и ти като мен си от Maina Town и навярно знаеш колко са ни "читави" 85% от момичетата ни (говоря за 15-18 годишните) ..така че няма к'во да го мисля повече.Благодаря на всички.
Е, ти толкова ли не можеш да прецениш коя става за един път и коя е стойностно момиче? Защото на 15 годишна възраст (някъде прочетох, че става въпрос за толкова години май) не мисля, че е супер нормално момичетата да искат само секс от момчетата, че и после да се хвалят и да си разказват житието и битието на сульо и на пульо. А и от начина на поведение (дори да не е пряко свързано с теб) малко или много си проличава коя е миндил и коя не.
http://ask.fm/iwwkaa
Това е втората такава тема, която виждам в този форум. Предишната беше пусната преди месец-два, знам ли?Чак вече става скучно да се четат подобни неща.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ако се движиш сред момичета тип "нощни птици" не очаквай да намериш това, което искаш. Момичетата от твоя тип не са там.
Въх, каква слава ни се носела на пловдивчанки, пък аз да не знам
Някой горе беше дал "великолепния" съвет човекът да им обяснява как иска нещо сериозно преди да е спал с тях. Вие сериозни ли сте?
Авторе, другаде ги търси мацките.
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-04-2014 на 02:23
Аз не съм съгласна, че щом искат секс от рано, значи задължително те приемат само като сексуален обект.
Както казах,явно просто сега НЕ ми е времето за сериозна връзка,знам ли..А и както в началото предположих,че ще има хейт "Еби бе глупак" .. Ем не е точно така,защото Пловдив не е толкова голям град и дето се вика всички сме баджанаци..Не ми се ще утре да ми се носи слава на курвар и нацяло да убия всички надежди да си намеря свястна приятелка..но както се заформят нещата май на там отива..
Тук имаш право,преди всеки божи Петък и Събота си знаех бар и дискотека като молитва,но от 6 месеца насам,като че ли ми дойде акъла в главата и започнах да ходя на фитнес,на карате и неделя ходя на плуване и вече хич не ми e до барове - не,че не ми се ходи,но предпочитам да си давам парите за нещо ползотворно,отколкото за алкохол.Може би аз самия съм си изградил представа за "перфектното момиче" точно в тези "нощни птици" .Не знам и аз вече..