.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    anonymous708973
    Guest
    Добре бе, аз имам един въпрос - свестните момичета не ходят на бар, така ли?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    той какво пише - ти какво четеш

Споко, свястна си, нищо че ходиш на бар

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    свестните момичета си стоят вкъщи с поло и забрадка и знаят само да чистят и да готвят
    ти това сега ли го разбираш? ахаххаха
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    знаят да чистят и да готвят
    зимай пример

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    зимай пример
    А ти откъде знаеш, че не мога да чистя?
    И ако мъфините се считат за готвене значи мога и да готвя.

Мега фен Аватара на 102
    купи си поло тогава

Имам, обаче ме задушава И ми се виждат татусите от него.... не е вариант при мен
    Аз мисля, че трябва да си купя някакъв бял чаршаф, с който да ми се виждат само очите, за да съм сигурна че ще съм напълно свястна. :Р

Мега фен Аватара на 102
    черен

Голям фен Аватара на ReguL
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Грам,не ми е до това да се изфукам.Какво печеля да се "изфукам" пред хора,които дори не знам първите им имена?Просто явно повечето не разбраха..На 18 съм и ми се ще сериозна приятелка,човек до мен, а не просто някоя си,която иска само да спи с мен.И не си мисли,че не ми се ебе,просто ми става тъпо,че само за т'ва ставам един вид ( последно време )
    С тоя слаб организъм брат чудно как си им насмогнал на тия момичета.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    черен
    черните са за грешници

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    свестните момичета си стоят вкъщи с поло и забрадка и знаят само да чистят и да готвят
    ти това сега ли го разбираш? ахаххаха
    Не имат глава на раменете и по важното мозък в нея. Нещо което все по рядко се среща сред дамите.

Голям фен Аватара на one
    mad world

Викаш: пички пениса ми вече е монахиня и толкоз

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Авторе, хубаво е че си се "светнал" по въпроса, защото повечето момчета обикновенно (както и някои момичета), ходят на барове и дисктеки с цел да "забият нещо прясно" Ситуацията е следната - мъжа отива там с цел да забие някоя, казвайки си "За тая вечер, която ми върже много ще я ....", като въобще не го интересува на следващия ден к'во ще се случи, или пък "Ще си хвана някоя за кефа, като никоя свестна няма да ми върже,поне от тука да пробвам" Докато момичетата, една голяма част си казват "Айде сега да видим какъв ми е късмета.." това значи че са готови и да приемат възможността,че ще преспят с някой тъпак и на другия ден, разбира се ще кажат че това е нещо нормално. И има еднаа много малка част от момичетата, които ще си кажат: "Дано да си намеря гадже" и разбира се, че от там който й да й обърне внимание, 99% е шансът просто да я на......е и дотам. Общо взето sux история със търсене на "приятелка/приятел" от барче/диско, да не кажа че е направо неподходящо. И мисля че можеш да си направиш сам изводите за останалото... Не че не е лошо да ходиш някой път на диско или на барче, но обикновенно тия които са по свястни, го правят с мярка, и са компания или пък си взимат приятелка,сестра, братовчедка и тем подобни .. От дългия ми опит това съм забелязала, пък и си личи по държанието кой е отишъл да търси да е....е и кой е отишъл да се забавлява,разпуска и прочие. Надявам се при теб нещата да се оправят,защото е лошо някой по доверчив да го слагат в графа "курвар" и прочие, защото се е отпуснал и е направил някои неща.. УСПЕХ от мене.
    Последно редактирано от Al3ksandra : 04-16-2014 на 16:57
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Намери си срамежливо девствено момиче

MladMenidjei
    Guest
    хах гадно му е да еб* нонстоп

братле дай ми снимка на на тея твойте якичките каки да ги питам що така пък сложи и една твоя да те видим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си