- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване по краката
Здравейте,питането ми е относно дамите, как предпочитате едно момче с къси косъмчета по краката - 1ви номер примерно или бръснати? Моите вече много почнаха да ме дразнят и съм поставен пред дилема: машинката или самообрасначката? Благодаря предварително![]()
Махни ги, мразя когато момчетата имат косми по краката... момче си, не горила.
Ми според мен по-добре с машинката, да не станеш пък гол охлюв. А и мисля, че биха станали по-груби със самобръсначка.![]()
Последно редактирано от sramejlivkaa : 04-02-2014 на 16:27
На едни момичета им харесват момчета с косми, други харесват обръснати.Няма угодия.Ти сам прецени, защото ако тръгнеш да се съобразяваш с мнението на момичетата, няма скоро да решиш.
Момче съм. Скъсявам си ги с машинката.Нямам проблеми. :Д Твой е избора. ;д
Не харесвам нито скъсени с машинка нито обръснати. Най-нормалното нещо за един мъж е да има косми по краката, айде моля ти се...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
а вие не разбрахте ли, че всеки си има представа за естетичното, красивото и тн?
лично мен ме радват дългите мекички косми по краката, които се подават под късите панталони и над кецовете :3 ама съм имала връзка с момче, което си ги бръснеше и не съм го карала заради мен да си променя навиците..
И аз съм на твоето мнение.
Какво значение има, че му харесва да ти облича роклите и бельото, какво значение има, че се гримира по-дълго от теб, важно е да го харесваш, нарича се любов, среща се често при тъпите патки.
П.П.
Такива като теб не правят разлика между поддържане и хигиена.
Скъси ги ако те дразнят чак толкова много, но може и без тва да минеш. Моето мнение съм го казвала и преди тук - окей е един мъж/момче да си бръсне лицето, подмишниците и интимните зони, нататък ми става прекалено. Гърди, ръце, крака... Да фак?
Моля спрете да ме опсъждате като евентуален педалИначе и аз съм повече ЗА машинката пък и е някакво грозно като започнат да ти набождат като брада космите. Мислех че повечето предпочитат обръснати краката. Благодаря за мненията
![]()
Аз имам страшно много на краката и лятото им удрям по една машинка веднъж на 1-2 месеца, не ми харесват да са гладки, но иначе ми държат супер топло.
n00bs
Не ги бръсни по-добре ги скъси
Момче да си бръсне краката,ръцете и др е ужасно
Последно редактирано от baby_baby : 04-03-2014 на 13:25
Ами, на мен лично ми е все тая. Нито смятам тези, които си ги бръснат за обратни, нито пък онези, които не си ги бръснат за мачовци. Всеки да си реши как му е по-удобно и как на него му харесва повече.
Да си призная съм по - придирчива към окосмяването на лицето - не за друго, ама боцка. И според мен на малко мъже им отива наистина да имат брада/мустаци или др. подобно окосмяване, а още по-малко май знаят как да си го поддържат красиво.
Космите по гърдите наистина не са най-красивото нещо, което съм виждала, но определено се свиква и с това![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
За лицето си е гадно ако не ти ходи брада, спецялно аз съм като мъхеста праскова, иначе знам един който си бръсне задника и всичло друго освен косата, и приятелките му изобщо не се срамуват от него за всички женски проблеми, сетете се защо. Имаме ли такив във форума?