.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Супер фен Аватара на tochko

Question Обезкосмяване по краката

Здравейте,питането ми е относно дамите, как предпочитате едно момче с къси косъмчета по краката - 1ви номер примерно или бръснати? Моите вече много почнаха да ме дразнят и съм поставен пред дилема: машинката или самообрасначката? Благодаря предварително

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не. Не. Не. Скъси ги, но не ги бръсни. Като видя момче с бръснати крака и ми се отщява всякакъв контакт с него..

Голям фен Аватара на JuStElly
    Махни ги, мразя когато момчетата имат косми по краката... момче си, не горила.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Махни ги, мразя когато момчетата имат косми по краката... момче си, не горила.
    Мъж е, не педал.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Ми според мен по-добре с машинката, да не станеш пък гол охлюв. А и мисля, че биха станали по-груби със самобръсначка.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 04-02-2014 на 16:27

Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Мъж е, не педал.
    Не виждам как това, че се поддържа и не ходи с комати крака го прави педал...

Голям фен Аватара на sunshine :**
    На едни момичета им харесват момчета с косми, други харесват обръснати.Няма угодия.Ти сам прецени, защото ако тръгнеш да се съобразяваш с мнението на момичетата, няма скоро да решиш.

Момче съм. Скъсявам си ги с машинката. Нямам проблеми. :Д Твой е избора. ;д

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    А дано ти се падне един с по-гладки крака от твоите, та да видим дали ще пееш пак тая песен..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не харесвам нито скъсени с машинка нито обръснати. Най-нормалното нещо за един мъж е да има косми по краката, айде моля ти се...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Не харесвам нито скъсени с машинка нито обръснати. Най-нормалното нещо за един мъж е да има косми по краката, айде моля ти се...
    Абсолютно подкрепям. Каква е тая мода да се обезкосмяват по краката и ръцете не знам. Пълен панаир.

Мега фен Аватара на Dagichka
    а вие не разбрахте ли, че всеки си има представа за естетичното, красивото и тн?
    лично мен ме радват дългите мекички косми по краката, които се подават под късите панталони и над кецовете :3 ама съм имала връзка с момче, което си ги бръснеше и не съм го карала заради мен да си променя навиците..

Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Не. Не. Не. Скъси ги, но не ги бръсни. Като видя момче с бръснати крака и ми се отщява всякакъв контакт с него..
    +1

Мега фен Аватара на anonymous908491
    И аз съм на твоето мнение.
    Какво значение има, че му харесва да ти облича роклите и бельото, какво значение има, че се гримира по-дълго от теб, важно е да го харесваш, нарича се любов, среща се често при тъпите патки.

П.П.
    Такива като теб не правят разлика между поддържане и хигиена.

Мега фен Аватара на tori
    Скъси ги ако те дразнят чак толкова много, но може и без тва да минеш. Моето мнение съм го казвала и преди тук - окей е един мъж/момче да си бръсне лицето, подмишниците и интимните зони, нататък ми става прекалено. Гърди, ръце, крака... Да фак?

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Скъси ги ако те дразнят чак толкова много, но може и без тва да минеш. Моето мнение съм го казвала и преди тук - окей е един мъж/момче да си бръсне лицето, подмишниците и интимните зони, нататък ми става прекалено. Гърди, ръце, крака... Да фак?
    +1
    Гърди също е ок, поне според мен, ама крака си е комично.

Моля спрете да ме опсъждате като евентуален педал Иначе и аз съм повече ЗА машинката пък и е някакво грозно като започнат да ти набождат като брада космите. Мислех че повечето предпочитат обръснати краката. Благодаря за мненията

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Моля спрете да ме опсъждате като евентуален педал.
    Мислех че повечето предпочитат обръснати краката.
    Педалите го предпочитат, също и тези, които харесват педали.
    Истинските мъже не си бръснем краката, не си бръснем задниците, понякога и лицето си не бръснем, защото ни мързи и не ни интересува чуждото мнение.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз имам страшно много на краката и лятото им удрям по една машинка веднъж на 1-2 месеца, не ми харесват да са гладки, но иначе ми държат супер топло.
    n00bs

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не ги бръсни по-добре ги скъси

Момче да си бръсне краката,ръцете и др е ужасно
    Последно редактирано от baby_baby : 04-03-2014 на 13:25

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами, на мен лично ми е все тая. Нито смятам тези, които си ги бръснат за обратни, нито пък онези, които не си ги бръснат за мачовци. Всеки да си реши как му е по-удобно и как на него му харесва повече.
    Да си призная съм по - придирчива към окосмяването на лицето - не за друго, ама боцка. И според мен на малко мъже им отива наистина да имат брада/мустаци или др. подобно окосмяване, а още по-малко май знаят как да си го поддържат красиво.
    Космите по гърдите наистина не са най-красивото нещо, което съм виждала, но определено се свиква и с това
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    И аз съм на твоето мнение.
    Какво значение има, че му харесва да ти облича роклите и бельото, какво значение има, че се гримира по-дълго от теб, важно е да го харесваш, нарича се любов, среща се често при тъпите патки.

П.П.
    Такива като теб не правят разлика между поддържане и хигиена.
    Защото да ходиш с гора върху краката си е признак на завидна хигиена... виждаш ли колко безсмислен е поста ти?

П.П.: Не искам да се заяждам, ама ти си на всяка манджа мерудия, спри се малко.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    опсъждате като евентуален педал
    Добре, като НЕевентуален неграмотник ще те опсъждаме.

За лицето си е гадно ако не ти ходи брада, спецялно аз съм като мъхеста праскова, иначе знам един който си бръсне задника и всичло друго освен косата, и приятелките му изобщо не се срамуват от него за всички женски проблеми, сетете се защо. Имаме ли такив във форума?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си