Ама едно от най-омразните неща е някой да се опитва да ми втълпи своето мнение и едва ли не да гледа отвисоко, все едно е безгрешен...
Никога не съм била съгласна с тестването върху животни (има и много други начини), убиването заради дрехи и тн., ама да ме убеждавате, че трябва да стана вегетарианец и камо ли веган не го приемам. Имам познати, които са и едното и другото и да ви кажа не на всеки организъм това се отразява добре и е съвсем друг въпрос, че 90% от хората изобщо не знаят с какво да заменят липсващите животински продукти.
Освен това спирането на нещо от раз си е ведно по принцип. Има случаи на хора, които са спирали цигарите с идеята, че им вредят. Те не са имали с какво да заменят успокоението, което те са им давали и са си навличали много сериозни здравни проблеми, та дори и смърт...
И Мико, наистина ли си вярваш, че всички изпитваме огромна вина, докато ядем някоя свинска пържола. Много ми е интересно, ако в стаята ти попадне комар (примерно) и ти го убиеш, за да спре да те хапе, оплакваш ли го 2 дни после?
Между другото се сетих за: Нахрани вампир, спаси зайче.