.
Резултати от 1 до 25 от общо 234

Threaded View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Съгласен съм с казаното за връзката със земеделието, хубаво е да се мисли в такава насока, да се излагат плюсовете и минусите. Алтернатива съм сигурен, че би могла да бъде измислена. А за пръскането, много добре го отбеляза... но от друга страна животните, които отглеждат в промишлените ферми, ги блъскат с всякакви хормони и антибиотици, да не говоря за сухата кръв с която пръскат след като вече в месото са започнали процеси на разлагане и след напръскване изглежда свежо и се купува от консуматорите. Също - даже днес го обсъждахме това по микробиология - доказано е, че качеството на млякото и на месото пряко се влияе от емоциите, които изпитва животното през живота си и преди клане. Свързано е със секрецията на различни хормони, които не се разграждат от човешкия организъм и буквално задръстват клетките. Аз лично вярвам и в различните енергии, а едно животно, което цял живот е живяло в мъки, след което убито докато е преживявало ужасяващ страх и болки, ти предава адски отрицателна енергия, но това си е лично мое виждане, не доказано засега.
    брех антибиотици

за кво служат те знаеш ли?

как се получават?

сега ми кажи къде е логиката да ги блъскат след като цената на животно с антибиотик пада или не можеш да му продадеш млякото

според наредбите на ЕС животните трябва да бъдат убити безболезнено защото в противен случай се отделя адреналин който променя вкуса на месото и не влияе добре на консуматора

не знам защо всички си мислят че е за да бъдем хуманни
    Последно редактирано от haritov : 04-07-2014 на 19:04
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си