.
Резултати от 1 до 25 от общо 234

Threaded View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Dimitre, нека те "изстрелям" с няколко хода напред, но след като ми отговориш на въпроса.

Наблюдавай животните... При тях виждал ли си любов и състрадание ? Искам да ми го обясниш максимално + до малкия детайл !

П.С. Иначе за клипа 6 +

A относно всички + мен:

Всеки така говори (пише коментар ), като че ли е свеж, като маргаритка и чист като утринна роса

Тарикатите не искат да си признават, всеки държи здраво на своeто, като забити пирони сте .

Защо едно въже трябва да се дърпа, към дясната или лявата страна ? (не се прОАМ Ви вкарам ъкъл, спока ) Докато спориш, гледаш да защитаваш аргументи, обаче някои, ако успее да те обори. И ти нямаш аргументи "в ръкава", и понеже си упорито магаре, което едва ли би се предало, Ще гледаш да си измисляш(дори и малко да е) някакви си неща, в които ще добавиш щипка факт. И... ОП... нали перфектното сосче(агрументче) ще се получи . -Да го затапя аз сега тоя....

И какво се наблюдава, една тема която издъхва, понеже се спори.

(Които иска, да си спори). Аз предлагам решение на open minded хората

Хайде да бъдем и двете, да си пасем тревицата и да си боцнем с величката пържолката. Златната среда, колко повече да му искаш.

Разбира се има и крайни хора които са *прочети го с гласът на Хитлер*.
    "САМО ВЕГЕТАРИАНЦИТЕ, Jaa" и другата крайност "ЕБИ ГИ ТИЯ, САМО МЕСОЯДНИТЕ, Jaa" (Ей това сте като Ви погледне човек отстрани )

Та няма смисъл да се дърпа едно въже към дясната или лявата страна, понеже сте в застой (като забити пирони) и нямам никакъв прогрес.

+ Нещо ще кажа за вегетарианците. Сигурен съм, че помните, че Сърбия бе нападната с обеднен уран, а Чернобил бе "леко" по избухнал преди години... Вие тези радиационни облаци забравятели, къде падат(все пак са тежки частиците) ? - Точно така, в почвата, у наща плодородна почва от която си похапвате вашата зелена храна (аз също обичам зелената храна). Та, не си мислите, че и Вие сте в безопасност, ако си мислите така. Ами другари мой жестоко се лъжете + МОНСАНТО да Ви говори нещо ? Мда тази огромна компания (или там к'вот беше), има сключени договори из цяла Европа (да не казвам почти с всяка държава на планетата). Разгледайте малко конспиративни теории относно MONSANTO.

Бон Апети !

БЕЛЕЖКА :

2:35 и не знам, какво съм написал
    Виждал съм любов и състрадание при животните.
    Не намерих място, на което някой ме е "оборил", освен може би за суровото месо - признавам си, че се обърках, в малки количества е възможно; явно аз съм чул това грешно от един клип на TED за еволюцията. Така или иначе, можете сами да проверите каква е киселинността в стомасите на плодоядните, растителноядните и месоядните, дължината на чревния тракт и пр. (месоядни: "Много силна киселина в стомаха за смилане на груби животински мускули, кости и др."; човек "Стомашна киселинност, 20 пъти по-слаба от месоядните.")
    Яжте каквото си искате, само се отнасяйте човешки с животните и не се опитвайте да ми натяквате, че вегетарианството и веганството са глупост, защото е обратното.
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Разгледайте малко конспиративни теории относно MONSANTO.
    С конспиративни теории не се занимавам.

“As long as there are slaughterhouses there will always be battlefields.”

― Leo Tolstoy
    Последно редактирано от dimitar., : 04-08-2014 на 04:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си