- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ако искате да ви хване срам от това, че сте хора,
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Уааааааааааааааааааа, Малката русалка стана на суши. Уаааааааааа.
Иначе обичам риба, но не изневерявам на ананаса. :333
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^ Ама измислени доказателства за това нЕма![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Man's got a God complex
take your text change your picture!~
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Не твърдя, че всички вегетарианци са малодушни хора, а по-скоро, че все повече малодушни хора стават вегетарианци (както и педерасти, лесбийки, но това е друга тема), защото по една или друга причина не се приемат и искат "фундаментална промяна". За да се докажат сами пред себе си, въпросните започват да натрапват на другите измислените си възгледи. Имам познати и дори роднини, които цял живот са вегетарианци и наистина се отвращават от месото, имам и такива, които са "праведни от вчера".
Веганите са ми още по-забавни - как може да отричаш животинските продукти (мляко и млечни продукти), щото били вредни и не знам си кво, а в същото време да се тъпчеш със соя и прочее гнусни ГМО-та, които са имитация точно на това, което отричаш? Схващаш ли комплексарския парадокс?
Конкретно спрямо теб и избора ти нямам нищо против, но не се мъчи "да ни просвещаваш", нека си умрем в заблуда и пържоли на скара.
Отивам да изям една странджанка.![]()
Welcome to the Jungle...
Отговарям само на това мнение, защото другите не си струват - опитвам се да не купувам козметика, тествана върху животни, не нося животински кожи, нито пък ходя на места, където животните се използват за забавление. За азиатската евтина работна ръка не мога да направя нищо, защото хората сами се съгласяват да работят на тези места и винаги могат да напуснат (да, знам, че много от тях нямат друг избор, знам и че над 30 милиона души в световен мащаб живеят в робство, но какво мога да направя аз за тях? Да говоря с работодателите им ли?) Ако имаше начин да им помогна, като бойкотирам китайските стоки например, бих го направил, но те са навсякъде и не може да се избяга от тях.
Науката очевидно не е напреднала достатъчно, че да не изпробва лекарства върху животни, затова смятам, че трябва да се развива в насока разработване на алтернативни методи (а такива вече има), за да може възможно най-скоро да се отървем от жестоките експерименти. Проблемът идва тогава, когато се нарушават основни европейски разпоредби ("Не се разрешава провеждането на опити, ако резултатът може да бъде постигнат с методи, при които не се използват животни"), когато разни садисти измъчват животни "в името на науката" - пример http://news.plovdiv24.bg/207307.html#, когато това
се случва, за да може да се тества новата спирала на МаксФктор и най-вече, когато всичко това се смята за нормално и дори редно от масата народ. Но хората сме лицемери и е най-лесно, когато болката е нечия друга, не наша.
http://www.stopvivisection.eu/bg/con...BE%D1%80%D0%B8
ДаркТемплар - добре, вече казах, че всеки сам носи кръста си.
Какво е това?![]()