- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Космат пенис?
Здравейте.Значи имам един въпрос към вас.С приятелката ми скоро мислим да го направим, но съм се чудил кое обичат повече момичетата (тоест кое ги възбужда повече) космати пениси или без косми? Понеже моят си е доста космат и за това питам.Това довежда до големия въпрос: Да се обръсна или не?
Според теб дали ще е хубаво на приятелката ти да лапа косми? Да се беше замислил малко, преди да пуснеш темата…
Защо не я попиташ? Предполага се, че ако ще правите секс скоро, би трябвало да може да говорите свободно за такива неща.. Не я питай директно, но просто я подпитай..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Може и с ножица да ги скъсиш , ако не искаш да ги бръснеш.![]()
Твой личен избор е. Преди 90те всички са били рунтави. И мацките и момците, пък секса не е бил по-малко приятен от сега.![]()
Не ми прави впечатлени заштото все пак не лапам космите
Намекни й нещо и виж как ще реагира. В крайна сметка сте във връзка, говорете си...
Луд ли си бре с космите да и го даваш да ти духа ... Нали се сещаш, че те задържат миризми и други нечистотии? Махай ги!
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
#косматпенис
Dr. Gregory House
Ужас,все едно ще си режеш главата ,та чак във форума питаш................Боже!
Ами, за твое самочувствие мисля, че е по-добре да ги отстраниш!
ew , косми
обръсни се по - добре
Нямаше логика,беше любов.
Не ги махай, гейско е..