.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Kaljbsdtfdf Виж мнението
    Ако може някой, който е учил в Дания да ми отговори на няколко въпроса: 1 - Как преподават учителите? Имам предвид - те предават урока и вие записвате най - важното или след това ви пращат самия урок и вие го учите? 2 - Той е свързан с 1-вия въпрос. Как се учи за тестовете? Вие имате информацията записана на вашите тетрадки или ви я пращат на email, или нещо друго? 3 - Какъв е стилът на преподаване? Само теория или има и доста практика? И ако има практика, тя паралелно ли върви с теорията? 4 - Колко пари ще ми трябват преди да замина? 5 - Наемите за стаите с 3 месеца депозит ли се плащат? Еми за сега са това
    Лично знам че там няма заверки, отсъствия и т.н. Тоест можеш да отидеш на лекции или да не отидеш, стига да си вземеш изпита си окей. За преподаването, всички учебници можеш да ги изтеглиш онлайн. Самите лекции след това се пращат на имейл към студентите. Това знам от човек, който учи там. Също така, въпросното момиче каза, че университетът, в който тя учи е отворен 24/7, тоест имаш карта и можеш по всяко време да отидеш, тя сподели, че първите 2 седмица като е отишла е спала в университета, докато я одобрят за квартира.

Въпросът, който имам, е с колко пари би трябвало да разполагам когато замина, приблизително, разбира се? И кога вече мога да работя? След първата година, или евентуално когато си намерите работа, независимо дали сте там от 6, 8 месеца, прочие... Тоест според държавните разпоредби?

П.С. - Kaljbsdtfdf, там няма тетрадки, има таблети. И знам, че имат много екскурзии и практика. Същото момиче сподели, че са писали проекти за Волво, БМВ, а тя учи икономика.
    И аз се ориентирам към Дания, или Холандия. Хич не ми се учи в България... Единственото нещо, което е кофти е времето.
    Последно редактирано от Momicheto:) : 04-20-2014 на 15:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си