.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    valentina12
    Guest

Unhappy Посъветвайте ме

Историята ми е малко объркана..много съм влюбена в едно момче ,но той не чуства същото от което много ме боли...реших да го забравя...да не страдам повече...запознах се с друг в една дискотека той е дж там....и така после си писахме във фб и излязахме но не сами с компания...и така още веднъж...не съм влюбена в него ,но не съм сигурна ,че не го харесвам...той ме изглежда да...но напоследък почти не си говорим и не сме излизали и не знам дали си струва да настоявам и да го търся изобщо щом сърцето ми принадлежи на друг...на 18 съм

Ти казвала ли си му какво изпитваш към него?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Разсъждаваш като 14 годишно момиченце. Изясни се първо със себе си. Няма понятие като "сърцето ми принадлежи на друг" или "не съм влюбена в него ,но не съм сигурна ,че не го харесвам". Или харесваш някого или не го харесваш. По всичко личи, че искаш да използваш Ди Джея като кошче за душевни отпадъци, за да забравиш другия. В случая вероятността и той да иска да те използва само за секс е огромна. Според мен не се занимавай и с двамата. Изчакай да срещнеш човека, към когото наистина ще изпитваш онази тръпка, когато си до него.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Разсъждаваш като 14 годишно момиченце. Изясни се първо със себе си. Няма понятие като "сърцето ми принадлежи на друг" или "не съм влюбена в него ,но не съм сигурна ,че не го харесвам". Или харесваш някого или не го харесваш. По всичко личи, че искаш да използваш Ди Джея като кошче за душевни отпадъци, за да забравиш другия. В случая вероятността и той да иска да те използва само за секс е огромна. Според мен не се занимавай и с двамата. Изчакай да срещнеш човека, към когото наистина ще изпитваш онази тръпка, когато си до него.
    +1
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Я излез от филма.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не се занимавай и с двамата

И за кво си с дж-я като "сърцето ти принадлежи на друг"?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си