Цитирай Първоначално написано от me22 Виж мнението
ами да ти кажа нямам желание да ходя под дискотеки причините са 2 .. едната е че нямам желание ( смисъл не съм тип купонджия) другата причина е че не съм от типа хора дето изгарям от желание да се бия казвам ти го така .. достатъчно съм чувал от приятели даскало ако щеш и по тв репортажи, в повечето дискотеки става мазало сбиваници, и т.н. не искам да отида някъде някой да се заяде с мен ( окей има вероятност да не му обърна внимание , но ако се опита да ме нападне с нож или нещо такова трябва да му отрежа главата да се защитя и после да влезна в затвора за едното нищо .. мисля че ми разбра мисълта за дискотеките защо не ми се ходи в чужбина не знам как е но в бг говорим .. тука мутрите ги намушкват и стрелят и полицията не прай нищо кво остава за обикновенните хора .. ) малко се отклоних от темата но ти давам изчерпателен отговор що не ми се ходи по дискотеки..

другото което ме питаш да ти кажа, мисля че остана с впечатление че съм някъв дебелак или рахит като каза ходи на фитнес :Д .. да верно е че съм нямал приятелка но спортувам от години и мога да кажа че имам добро тяло нито някъв нацепен с стероиди нито някъв гърчав .. и
Хаха не ;д не си ме разбрал правилно .. просто фитнеса вдига самочувствието на човек, защото се чувства добре в собственото си тяло ..