- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите ?
ами да ти кажа нямам желание да ходя под дискотеки причините са 2 .. едната е че нямам желание ( смисъл не съм тип купонджия) другата причина е че не съм от типа хора дето изгарям от желание да се бия казвам ти го така .. достатъчно съм чувал от приятели даскало ако щеш и по тв репортажи, в повечето дискотеки става мазало сбиваници, и т.н. не искам да отида някъде някой да се заяде с мен ( окей има вероятност да не му обърна внимание , но ако се опита да ме нападне с нож или нещо такова трябва да му отрежа главата да се защитя и после да влезна в затвора за едното нищо .. мисля че ми разбра мисълта за дискотеките защо не ми се ходи в чужбина не знам как е но в бг говорим .. тука мутрите ги намушкват и стрелят и полицията не прай нищо кво остава за обикновенните хора .. ) малко се отклоних от темата но ти давам изчерпателен отговор що не ми се ходи по дискотеки..
другото което ме питаш да ти кажа, мисля че остана с впечатление че съм някъв дебелак или рахит като каза ходи на фитнес :Д .. да верно е че съм нямал приятелка но спортувам от години и мога да кажа че имам добро тяло нито някъв нацепен с стероиди нито някъв гърчав ..
Последно редактирано от me22 : 04-03-2014 на 19:11
да така е .. всеки вид спорт ти вдига самочувствието .. не съм от типа дет се снимат в фитнеса след трен ( да правил съм си неколко снимки е така за кеф,но нямам фейсбук и не съм си ги качвал никъде та да се хваля с тяло или нещо такова просто си тренирам за кеф и за да може тялото ми да издръжливо в екстремни ситуации : )
Фейсбук е като нощен клуб-правиш си снимка, харесват те, пращат ти покана и се запознавате .. тка, че вземи си направи един, защото с много хора би се запознал, а щом имаш яко тяло, ще има и момичета. Според мен това е част от решението ти. Може да ти се сторя като някаква, дето не излиза от фейсбук, но от личен опит знам, че това е място, на което можеш да намериш много хора и да завържеш запознанство.![]()
е яко тяло сега не съм казал че съм проф модел или нещо такоа :Д :Д:Д:Д .. а за фейсбук не не искам .. не ме кефи социалната мрежа и следенето на хора там .. също и хора които не харесвам да имат достъп до мои снимки или информация .. отделно че фейсбук акаунт може да бъде хакван .. с една дума не искам хора дето ги познавам от даскало или отнякъде да ми напишат името и да им излезне всичкото инфо за мен .. да знам че има настройки да си прайш акаунта по предпазлив но не ме кефи тая идея : )
и специално за фейсбук да се запозная с момиче дет си пише с 200 момчета освен мен в същото време , лесно може да заблуди човека отсреща .. смятам че визуалния контак по трудно може да заблудиш отколкото зад клавиатурата в фейсбук .. иначе да преди си мислех да си праа рег в сайтове за запознанства но се отказах и не съм си правил,не мисля и да си правя : )