.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Misheto_iw Виж мнението
    Е кво толкова има в погледа й? Да не е нещо по-специално от теб? Повярвай, сладко е до някъде да не можеш да я погледнеш, ама след този маниер й става пределно ясно, че си начинаещ. Това не се харесва, повярвай. Гордо я погледни и й покажи, че сте равни.

значи мен попринцип ми е се тая някой как ме е възприел :Д .. затова ми е и странно защо се получава това с момичетата..явно липсва тренинг но каквото сабя покаже : )

edit- това което казваш да се направя че не съм бил '' срамежлив'' а всъщност съм си противоречи с горния ти пост където казваш, че тя ще ме възприеме такъв какъвто съм и аз мисля че тук си права : )
    Последно редактирано от me22 : 04-04-2014 на 21:27

Е ти контрираш всичко, което те посъветвам .. Кво очакваш да ти кажа. Получава се, може би, защото имаш различно отношение към дадена. И, разбира се, нейното мнение ще те интересува.

Цитирай Първоначално написано от Misheto_iw Виж мнението
    Е ти контрираш всичко, което те посъветвам .. Кво очакваш да ти кажа. Получава се, може би, защото имаш различно отношение към дадена. И, разбира се, нейното мнение ще те интересува.

е не се обиждай де :Д все пак си пишем :Д и ти си един от 2 мата потребители в темата,дето изписа най-много коментари за което мерси : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си