.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Цитирай Първоначално написано от Misheto_iw Виж мнението
    Отпусни се, знам кво е ;д и аз бях така .. в смис мислех, че всичко трябва да е за 1 и само за него, ама реално не е ;д така, че не виждам друга тренировка за теб от това? Или пък като си харесаш някоя в кафето и ако е сама да отидеш да я заговориш?
    ами не живея в центъра на София, и попринцип повече от моите приятели никой не пуши или нещо такова , че да сме по кафетата как да ти обясня :Д .. даже не съм бил на кафе в центъра камо ли да заговарям някой там.. също мисля че по кафетата висят доста кифли дет чакат някой да дойде и да им свирне с мерцедеса и да скочат при него :Д

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    еми , не е много нормално , но все ще се намери някоя със същия проблем.

абе с една дума прдпочитам да се бях родил по времето на дивия запад :Д да яхвам кон и да си изчиствам сметките по мой начини :Д

Кой знае дали не си прероден такъв хаха ;д всичко ми критикуваш, ама не сме във времето на красивите принцеси, които се харесват по балове или приеми.. В 21 век сме и всичко е много тегаво .. Следваш ли?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Започни да заговаряш повече момичета. Не им възлагай големи надежди и не се притеснявай от това, че са красиви. С времето ще свикнеш и ще намериш подходящата за теб.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Започни да заговаряш повече момичета. Не им възлагай големи надежди и не се притеснявай от това, че са красиви. С времето ще свикнеш и ще намериш подходящата за теб.
    като погледна красиво момиче в очите се притеснявам :Д

Кой знае дали не си прероден такъв хаха ;д всичко ми критикуваш, ама не сме във времето на красивите принцеси, които се харесват по балове или приеми.. В 21 век сме и всичко е много тегаво .. Следваш ли?
    не

Е кво толкова има в погледа й? Да не е нещо по-специално от теб? Повярвай, сладко е до някъде да не можеш да я погледнеш, ама след този маниер й става пределно ясно, че си начинаещ. Това не се харесва, повярвай. Гордо я погледни и й покажи, че сте равни.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Е кво толкова има в погледа й? Да не е нещо по-специално от теб?
    може би..има ниско самочувствие.

не съм чел всички коментари , ако се споменава някъде , че е така.

Е кво толкова има в погледа й? Да не е нещо по-специално от теб? Повярвай, сладко е до някъде да не можеш да я погледнеш, ама след този маниер й става пределно ясно, че си начинаещ. Това не се харесва, повярвай. Гордо я погледни и й покажи, че сте равни.

значи мен попринцип ми е се тая някой как ме е възприел :Д .. затова ми е и странно защо се получава това с момичетата..явно липсва тренинг но каквото сабя покаже : )

edit- това което казваш да се направя че не съм бил '' срамежлив'' а всъщност съм си противоречи с горния ти пост където казваш, че тя ще ме възприеме такъв какъвто съм и аз мисля че тук си права : )
    Последно редактирано от me22 : 04-04-2014 на 21:27

Е ти контрираш всичко, което те посъветвам .. Кво очакваш да ти кажа. Получава се, може би, защото имаш различно отношение към дадена. И, разбира се, нейното мнение ще те интересува.

Е ти контрираш всичко, което те посъветвам .. Кво очакваш да ти кажа. Получава се, може би, защото имаш различно отношение към дадена. И, разбира се, нейното мнение ще те интересува.

е не се обиждай де :Д все пак си пишем :Д и ти си един от 2 мата потребители в темата,дето изписа най-много коментари за което мерси : )

Радвам се, че съм ти полезна, а и не се обиждам. ;д По тва, което пишеш ми изглеждаш умен, ама защо ти се получава така с мацките.. идея си нямам. Ноооо ;д тва се учи, така, че има време за тебе ;рр

Радвам се, че съм ти полезна, а и не се обиждам. ;д По тва, което пишеш ми изглеждаш умен, ама защо ти се получава така с мацките.. идея си нямам. Ноооо ;д тва се учи, така, че има време за тебе ;рр

а при теб нещата как са :Д

Не смятам да обсъждам личния ми живот във форум. ;д

Не смятам да обсъждам личния ми живот във форум. ;д
    викаш значи не съм добре щом аз го направих : )

Цитирай Първоначално написано от me22 Виж мнението
    викаш значи не съм добре щом аз го направих : )
    Чакай малко ;д кво стана ;д въпроса е там, че не искам да виждат всички какви са ми проблемите или нещо такова ... И няма лошо, че си споделил .. просто аз нямам нужда от това.

Чакай малко ;д кво стана ;д въпроса е там, че не искам да виждат всички какви са ми проблемите или нещо такова ... И няма лошо, че си споделил .. просто аз нямам нужда от това.

: )

Нещо маайй.. не се разбрахме, а?

Нещо маайй.. не се разбрахме, а?
    не разбрах ?

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    ти си направо гама...
    едва ли ще го чуеш за първи път ама жените сами си идват. явно просто гените ти не са на достатъчно високо ниво. женските усещат от пръв поглед дали ставаш за нещо
    WE ARE NOT ANGELS!

Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    ти си направо гама...
    едва ли ще го чуеш за първи път ама жените сами си идват. явно просто гените ти не са на достатъчно високо ниво. женските усещат от пръв поглед дали ставаш за нещо
    Има нещо вярно ;д

А поне има ли момичета, които са те харесвали и са искали да сте гаджета?
    Аз също съм нямал приятелка и скоро правя 20г. и също съм доста срамежлив пред тях. Не съм кой знае колко готин ама, барем имаше 4 момичета дето са ме харесвали и сме си писали, но аз съм ги отблъсквал...
    Ама честно да ти кажа, за сега не ми се занимава с момичета и изобщо даже не съм по излизанията...
    И все пак, колкото и да са красиви и те лайна серат

Цитирай Първоначално написано от Marseille Виж мнението
    А поне има ли момичета, които са те харесвали и са искали да сте гаджета?
    Аз също съм нямал приятелка и скоро правя 20г. и също съм доста срамежлив пред тях. Не съм кой знае колко готин ама, барем имаше 4 момичета дето са ме харесвали и сме си писали, но аз съм ги отблъсквал...
    Ама честно да ти кажа, за сега не ми се занимава с момичета и изобщо даже не съм по излизанията...
    И все пак, колкото и да са красиви и те лайна серат

по подобно на теб, и мен са си показвали симптаии няколко, но не не са ми харесвали и съм ги отблъсквал : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си