- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите ?
Вчера си говорих с един приятел със същия проблем и една позната каза да излезе с някоя, която горе-долу ставала по неговите критерии. Просто ей така. Да види какво е. Да си поговорят, да се поцелуват и до там.
Не мисля, че е много удачно, но пък и това до някъде е решение.
ме22
без да се обиждаш - ти не си годен за основното (размножаване), кво остава пък за правене на пари. такива като тебе не оцеляват дълго в градската джунгла
WE ARE NOT ANGELS!
Пич проблема според мен ти е доста сериозен, не е само до това, че те е срам да заговориш момиче. Прочетох доста от коментарите и хората ти дадоха добри съвети(например за дискотеките, за фитнеса, за това да бъдеш себе си, но като прочетох отговорите ти и така леко се отчаях) Вземи си направи един фейсбук, не бъди инат и не казвай, че това с фейсбука е поредната простотия, и тем подобни, ще видиш, че ще ти е от голяма полза. Промени си малко мисленето и нещата ще ти се получат от само себе си
![]()
Абе ко ме занимавате с глупости
Явно не ме разбра или не се изразих правилно, но както и да е, успех
Абе ко ме занимавате с глупости
Ами, аз да ти кажа 3 от тях си бяха готини и ми харесваха. И така, като си представя да излизам с тях и такива работи всичко точно, но като дойде време за действие и грам не ми се занимава. Не знам от мързел или страх, просто гледах да овъртам... Имаше едно момиче, една година го харесвах, но освен да го добавя във фейсбук в приятели, изобщо нищо друго не предприех, а останалите момичета за които говоря, те са ми писали първи.
мисля че твоя проблем се дължи по скоро, в тва че си мислиш че дадено момиче те харесва през интернет което за мен е пълен смях : )
Мислил ли си да питаш някоя твоя близка приятелка как да се справиш с проблема? В смисъл да опитате една такава "свалка" и тя ще ти каже къде грешиш? Не става от само себе си. Аз бях така. Сега нещата с коренно различни.
А с какво си съгласен тогава? Ти тотално бездействаш... нищо даром не се дава![]()
е ти даже не си дала личен пример.. говориш без да казваш нищо : )
Няма как просто войнико при всеки е различно!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Момче, не се заяждай! Щом ти давам съвет мислиш ли, че си говоря празни приказки? Това, че отхвърляш всичко и отказваш да си помогнеш, и очакваш някоя да ти падне от небето... Няма как да стане.. Личен опит имам, не се притеснявай, ако толкова много се интересуваш кажи какво искаш да знаеш!
Аз не съм момче, за да добиеш представа.. просто се бори за тази, която искаш.. Той дори и в момента го прави![]()
Здравей.
Сложничко е при теб - сякаш те е и страх да опиташ да си намериш момиче. А за това дали ще скъсате, дали ще я зарежеш и т.н., никои не може да каже какво ще се случи утре. Така че излез навън, намери си компания и момичето само ще дойде. Просто бъди себе си, не бъди нищо и никой друг. Пробвай.. Защото forever alone е найстина дълъг период от време ...
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Кофти положение, но те разбирам. Аз съм в същото положение само дето съм момиче и съм на 17. Но както повечето казаха - ако ти не си помогнеш, то няма как да стане от самосебе си. Трябва повече практика за да свикнеш. Знам, че коментирам при положение, че съм по същият начин, но съм по-добра в даването на съвети отколкото самата аз да се вслушвам в тях. Anyway, успех! ^^