.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Вчера си говорих с един приятел със същия проблем и една позната каза да излезе с някоя, която горе-долу ставала по неговите критерии. Просто ей така. Да види какво е. Да си поговорят, да се поцелуват и до там.
    Не мисля, че е много удачно, но пък и това до някъде е решение.

Цитирай Първоначално написано от Misheto_iw Виж мнението
    Вчера си говорих с един приятел със същия проблем и една позната каза да излезе с някоя, която горе-долу ставала по неговите критерии. Просто ей така. Да види какво е. Да си поговорят, да се поцелуват и до там.
    Не мисля, че е много удачно, но пък и това до някъде е решение.
    мерси за съвета

Мега фен Аватара на baby_baby
    Значи ти е време да се вземеш в ръце, защото все пак си на 20... ходи по често на дискотеки, придобий самочувствие! Ходи на фитнес примерно. Всеки, който изглежда добре и се харесва, вярва в себе си. Занимавай се с момичета, които ти харесват, запознавай се с хора, излизай по-често, заговаряй се по-често с някой. Не е нужно да задушаваш хората с празни приказки, но един от най-добрите ходове на един мъж е да се интересува от момичето. Питай я какво прави през свободното си време, какво харесва, темата за музика и филми е неизчерпаема.. Мога много време да пиша разни работи, ама ако не се вземеш в ръце няма кой да ти стовари мацка на вратата, нали?
    Това

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Това

не съм съгласен с мнението ти : )

Добрее.. Ти как си представяш да станат нещата?

Добрее.. Ти как си представяш да станат нещата?

от самосебеси : )

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    ме22
    без да се обиждаш - ти не си годен за основното (размножаване), кво остава пък за правене на пари. такива като тебе не оцеляват дълго в градската джунгла
    WE ARE NOT ANGELS!

Град
    Шумен
    Пич проблема според мен ти е доста сериозен, не е само до това, че те е срам да заговориш момиче. Прочетох доста от коментарите и хората ти дадоха добри съвети(например за дискотеките, за фитнеса, за това да бъдеш себе си, но като прочетох отговорите ти и така леко се отчаях ) Вземи си направи един фейсбук, не бъди инат и не казвай, че това с фейсбука е поредната простотия, и тем подобни, ще видиш, че ще ти е от голяма полза. Промени си малко мисленето и нещата ще ти се получат от само себе си
    Абе ко ме занимавате с глупости

Цитирай Първоначално написано от nIk1 Виж мнението
    Пич проблема според мен ти е доста сериозен, не е само до това, че те е срам да заговориш момиче. Прочетох доста от коментарите и хората ти дадоха добри съвети(например за дискотеките, за фитнеса, за това да бъдеш себе си, но като прочетох отговорите ти и така леко се отчаях ) Вземи си направи един фейсбук, не бъди инат и не казвай, че това с фейсбука е поредната простотия, и тем подобни, ще видиш, че ще ти е от голяма полза. Промени си малко мисленето и нещата ще ти се получат от само себе си

пич не знам защо си останал с впечатление че не съм бил себе си .. явно си много зле : )

Град
    Шумен
    Явно не ме разбра или не се изразих правилно, но както и да е, успех
    Абе ко ме занимавате с глупости

Цитирай Първоначално написано от me22 Виж мнението
    по подобно на теб, и мен са си показвали симптаии няколко, но не не са ми харесвали и съм ги отблъсквал : )
    Ами, аз да ти кажа 3 от тях си бяха готини и ми харесваха. И така, като си представя да излизам с тях и такива работи всичко точно, но като дойде време за действие и грам не ми се занимава. Не знам от мързел или страх, просто гледах да овъртам... Имаше едно момиче, една година го харесвах, но освен да го добавя във фейсбук в приятели, изобщо нищо друго не предприех, а останалите момичета за които говоря, те са ми писали първи.

мисля че твоя проблем се дължи по скоро, в тва че си мислиш че дадено момиче те харесва през интернет което за мен е пълен смях : )

пич не знам защо си останал с впечатление че не съм бил себе си .. явно си много зле : )
    Човека иска да ти помогне ти го псуваш хаха.

Мислил ли си да питаш някоя твоя близка приятелка как да се справиш с проблема? В смисъл да опитате една такава "свалка" и тя ще ти каже къде грешиш? Не става от само себе си. Аз бях така. Сега нещата с коренно различни.

Мислил ли си да питаш някоя твоя близка приятелка как да се справиш с проблема? В смисъл да опитате една такава "свалка" и тя ще ти каже къде грешиш? Не става от само себе си. Аз бях така. Сега нещата с коренно различни.

не съм съгласен с мнението ти..

А с какво си съгласен тогава? Ти тотално бездействаш... нищо даром не се дава

е ти даже не си дала личен пример.. говориш без да казваш нищо : )

Няма как просто войнико при всеки е различно!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Не е проблема в интернет, бе пич. Защото ги познавам лично.

Цитирай Първоначално написано от Marseille Виж мнението
    Не е проблема в интернет, бе пич. Защото ги познавам лично.

е аз откъде да знам :Д .. помислих че говориш за някакви които са на 500 км от тебе и не знаеш срещу тебе кой седи, мъж ли жена ли :Д:ДЛДЛ:Д

е ти даже не си дала личен пример.. говориш без да казваш нищо : )
    Момче, не се заяждай! Щом ти давам съвет мислиш ли, че си говоря празни приказки? Това, че отхвърляш всичко и отказваш да си помогнеш, и очакваш някоя да ти падне от небето... Няма как да стане.. Личен опит имам, не се притеснявай, ако толкова много се интересуваш кажи какво искаш да знаеш!

Момче, не се заяждай! Щом ти давам съвет мислиш ли, че си говоря празни приказки? Това, че отхвърляш всичко и отказваш да си помогнеш, и очакваш някоя да ти падне от небето... Няма как да стане.. Личен опит имам, не се притеснявай, ако толкова много се интересуваш кажи какво искаш да знаеш!

1 во не се заяждам .. 2 ро бих искал да разкажеш малко за да си допия по добра представа.. и всеки който чете естествено .. : )

Аз не съм момче, за да добиеш представа.. просто се бори за тази, която искаш.. Той дори и в момента го прави

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Здравей.
    Сложничко е при теб - сякаш те е и страх да опиташ да си намериш момиче. А за това дали ще скъсате, дали ще я зарежеш и т.н., никои не може да каже какво ще се случи утре. Така че излез навън, намери си компания и момичето само ще дойде. Просто бъди себе си, не бъди нищо и никой друг. Пробвай.. Защото forever alone е найстина дълъг период от време ...
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Кофти положение, но те разбирам. Аз съм в същото положение само дето съм момиче и съм на 17. Но както повечето казаха - ако ти не си помогнеш, то няма как да стане от самосебе си. Трябва повече практика за да свикнеш. Знам, че коментирам при положение, че съм по същият начин, но съм по-добра в даването на съвети отколкото самата аз да се вслушвам в тях. Anyway, успех! ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си