- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви коли харесват Жените?
Мислиш, че ти отдавам такова внимание и се засягам до толкова, че да се занимавам с някакъв форумен мишкар ли? Явно доста надълбоко ти бръкнах и ся си доста тъжен, а? Ем соре, на мен не ми пука за форумна отрепка, която не знае къде се намира, но претендира за много, бягай да пишеш тема, как някоя е "СПРЯЛА ДА ТИ ПИШЕ" и ти си се депресирал и не знаеш, какво значи това...
Върви да жулиш чекии ти казах и се надъхвай на пасата с газова.
Лафовете не са от ФБ соре. ;С
И както казах, кола може и да не съм си взел със собствени пари, но мотори съм си купувал за това и това не е валиден аргумент.
Нещо друго да кажеш? Да ти се посмея още малко, че ако не се усещаш си правя публична гаргара с теб. А ти като развален магнетофон повтаряш едно и също, без да си подкрепиш думите с някой факт или нещо, само едно мелиш.
БТУ не се мисли за герой, че си си взел кола за 1000 лева от мобиле, навярно седемнайста ръка..
А дали съм пуснал жълта боя, ако толкова ти бъркам в здравето, че желаеш да ме биеш.. (защото ти се дразниш, аз само ти се подигравам и те гавря) заповядай този месец в София или лятото в Слънчев Бряг.
Където пожелаеш, ела. Не бих отказал да се видим и на живо ще ти се смея в очите, защото пак няма да се аргументираш, а ще кажеш, моето е по-яко, твоето не е. Ама защо.. един господ и стари баби знаят, но не ти, защото хал хабер си нямаш от коли. Бягай да играеш NFS и да се филмираш. Гледал бързи и яростни и още един два подобни филма и аре големия шофьор. Льольо, сериозно не ме занимавай повече, жалък си ми.
И не разбираш ама абсолютно нищо от коли. ;С
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.