.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Тема: Ако...

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    понякога са ми идвали наум вся'кви крайности, за да събудя някаква реакция.

та, такам. общо взето изгубих си мисълта :Д.
    Е те тука ти е проблема... Това да привличаш внимание всячески, не те прави интересна... Всъщност, те прави точно същата като натоканите малолетни коврички по чалготеките, дето правят всичко само и само да получат внимание... Ти може и да не си даваш задника, ама пък постоянно се самоизтъкваш и сравняваш с околните... Мотивът е един и същ... Честно, какво значение има дали ще ми пука, ако умреш утре? Ми, няма да се трогна особено, както и ти, ако нещо се случи с мен... Това не значи нито, че съм някво коравосърдечно копеле, нито пък че ти не струваш нищо.
    Самия факт, че използваш разни ухилени емотиконки в тема, която уж считаш за сериозна, говори че и тази тема е с цел внимание...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Е те тука ти е проблема... Това да привличаш внимание всячески, не те прави интересна... Всъщност, те прави точно същата като натоканите малолетни коврички по чалготеките, дето правят всичко само и само да получат внимание... Ти може и да не си даваш задника, ама пък постоянно се самоизтъкваш и сравняваш с околните... Мотивът е един и същ... Честно, какво значение има дали ще ми пука, ако умреш утре? Ми, няма да се трогна особено, както и ти, ако нещо се случи с мен... Това не значи нито, че съм някво коравосърдечно копеле, нито пък че ти не струваш нищо.
    Самия факт, че използваш разни ухилени емотиконки в тема, която уж считаш за сериозна, говори че и тази тема е с цел внимание...
    абе глупости говориш.
    като си общувал с някого, незавсимо пряко или коствено по интернет и си го запомнил с нещо, няма как да не ти стане поне малко гадно, ако разбереш лоша новина за него
    плюс тва, търсенето на внимание е присъщо за всички и няма нищо лошо, то е необходимо, независимо те прави интересен, или не, на никой не му пука.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    абе глупости говориш.
    като си общувал с някого, незавсимо пряко или коствено по интернет и си го запомнил с нещо, няма как да не ти стане поне малко гадно, ако разбереш лоша новина за него
    плюс тва, търсенето на внимание е присъщо за всички и няма нищо лошо, то е необходимо, независимо те прави интересен, или не, на никой не му пука.
    Хубу, де, сериозно ли ще ти пука, ако фишката го лепне някое камионче? Примерно... същото важи и за мен...
    Иве, хахах, недей много да си вярваш, като обясняваш кой "фейвал" за пореден път...

Мега фен
    Хубу, де, сериозно ли ще ти пука, ако фишката го лепне някое камионче? Примерно... същото важи и за мен...
    Иве, хахах, недей много да си вярваш, като обясняваш кой "фейвал" за пореден път...
    mi nqma da mi minat polojitelni emocii @ dori shte stane tupo

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    mi nqma da mi minat polojitelni emocii @ dori shte stane tupo
    Хаха, ама то тъпо ми става и като видя блъсната котка на пътя, ама тва не значи, че съм се привързал към нея...
    Искам да кажа, че то тъпо ще ти стане и по новините да съобщят, че някой произволен непознат е умрял, ама след 5 минути вече напълно ще ти е минало тва чувство...

Голям фен Аватара на ReguL
    ако фишката го лепне някое камионче?
    Би било изключително забавно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си