.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Тема: Ако...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa

Ако...

се случи нещо с мен, ако някой ме блъсне пред метрото или ме наръга наркоман..., ще забележите ли липсата ми/ще ви бъде ли поне мъъничко мъчно за мен?

//налегнали са ме кофти мисли

Мега фен Аватара на 102
    ne biva da se ebavash s takiva raboti

ako e seriozno: sigurno

Мега фен Аватара на an7raks
    Да, определено ще усетим липсата ти, не, надали на някой, който не те познава лично, ще му пука.

Мега фен
    хората няма как да знаят причината за отсъствието ти, но аз ще те спася преди фаталния момент с моето шесто чувство :п

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    хората няма как да знаят причината за отсъствието ти, но аз ще те спася преди фаталния момент с моето шесто чувство :п
    spaidar men

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    снощи сънувах точно това и се замислих защо ви е всичкото това хабене на нерви, упреци, подигравки, хейт..? животът е скапан. знаем си го, но защо продължаваме да си го усложняваме? когато съм сред голямо множество хора и си казвам 'боже, сред тях може да има някой от форона, някой който се има за голямата работа, а тук изглежда толкова безличен и безцветен'. чудя се каква е истинската същност на форонните звезди: безлични непознати или отворени всезнайковци? знам, че не съм идеална, знам че имам много недостатъци, но мамка му, другите ми изглеждат в пъти по-безинтересни и скучни. четох някъв диалог на Платон, в който стана дума за сродните души. някой си ни е разделил на две и цял живот търсим другата си половина. колко яко ;3. в такъв период съм, че се ловя за всяка сламка и идеята доста ми харесва. проблемът е, че чувствам останалите толкова чужди и студени. понякога са ми идвали наум вся'кви крайности, за да събудя някаква реакция.

та, такам. общо взето изгубих си мисълта :Д.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    снощи сънувах точно това и се замислих защо ви е всичкото това хабене на нерви, упреци, подигравки, хейт..? животът е скапан. знаем си го, но защо продължаваме да си го усложняваме? когато съм сред голямо множество хора и си казвам 'боже, сред тях може да има някой от форона, някой който се има за голямата работа, а тук изглежда толкова безличен и безцветен'. чудя се каква е истинската същност на форонните звезди: безлични непознати или отворени всезнайковци? знам, че не съм идеална, знам че имам много недостатъци, но мамка му, другите ми изглеждат в пъти по-безинтересни и скучни. четох някъв диалог на Платон, в който стана дума за сродните души. някой си ни е разделил на две и цял живот търсим другата си половина. колко яко ;3. в такъв период съм, че се ловя за всяка сламка и идеята доста ми харесва. проблемът е, че чувствам останалите толкова чужди и студени. понякога са ми идвали наум вся'кви крайности, за да събудя някаква реакция.

Моля те, прати ми диалога! От много време го търся..

По темата: Поради факта, че напоследък не влизам често, едва ли, но обикновено забелязвам като някой съфорумник се губи. Едва ли това ти вдъхва кой знае каква надежда обаче..

Мега фен
    и аз ти я изгубих, ми да, тук не сме това, което сме в реала, затова е анонимно.
    иначе как си усложняваме живота? просто от нерви някои изпускат клапана, а живота не е скапан, той е такъв, какъвто ти си го правиш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Моля те, прати ми диалога! От много време го търся..

По темата: Поради факта, че напоследък не влизам често, едва ли, но обикновено забелязвам като някой съфорумник се губи. Едва ли това ти вдъхва кой знае каква надежда обаче..
    губяяя контроол когатоо теб нямаа :Д

губяяя контроол когатоо теб нямаа :Д
    Колко милоооо...

/сетих се за моята истерия, когато изчезна от топ-а.. /

Мега фен
    жииив съм ;д

Жиииииииииив си..

Мега фен
    :Д уй, а ти как си, ко си правите с Цецко

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    понякога са ми идвали наум вся'кви крайности, за да събудя някаква реакция.

Е те тука ти е проблема... Това да привличаш внимание всячески, не те прави интересна... Всъщност, те прави точно същата като натоканите малолетни коврички по чалготеките, дето правят всичко само и само да получат внимание... Ти може и да не си даваш задника, ама пък постоянно се самоизтъкваш и сравняваш с околните... Мотивът е един и същ... Честно, какво значение има дали ще ми пука, ако умреш утре? Ми, няма да се трогна особено, както и ти, ако нещо се случи с мен... Това не значи нито, че съм някво коравосърдечно копеле, нито пък че ти не струваш нищо.
    Самия факт, че използваш разни ухилени емотиконки в тема, която уж считаш за сериозна, говори че и тази тема е с цел внимание...

Ъмм нищо като цяло..И ние сме живи.

Той се разкарваше с един съфорумник по Софията до сега, пък аз цяяяяяяяяял ден уча..

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ъмм нищо като цяло..И ние сме живи.

Той се разкарваше с един съфорумник по Софията до сега, пък аз цяяяяяяяяял ден уча..
    Ти не беше ли малка, бе? за къде учиш?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ти не беше ли малка, бе? за къде учиш?
    Не бях, аз съм си малка. Това не пречи да уча като цяло..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Е те тука ти е проблема... Това да привличаш внимание всячески, не те прави интересна... Всъщност, те прави точно същата като натоканите малолетни коврички по чалготеките, дето правят всичко само и само да получат внимание... Ти може и да не си даваш задника, ама пък постоянно се самоизтъкваш и сравняваш с околните... Мотивът е един и същ... Честно, какво значение има дали ще ми пука, ако умреш утре? Ми, няма да се трогна особено, както и ти, ако нещо се случи с мен... Това не значи нито, че съм някво коравосърдечно копеле, нито пък че ти не струваш нищо.
    Самия факт, че използваш разни ухилени емотиконки в тема, която уж считаш за сериозна, говори че и тази тема е с цел внимание...
    абе глупости говориш.
    като си общувал с някого, незавсимо пряко или коствено по интернет и си го запомнил с нещо, няма как да не ти стане поне малко гадно, ако разбереш лоша новина за него
    плюс тва, търсенето на внимание е присъщо за всички и няма нищо лошо, то е необходимо, независимо те прави интересен, или не, на никой не му пука.

Мега фен
    и използването на смешни имотиконки в никакакъв начин не е предпоставка, че не ти е болно

Мега фен Аватара на tori
    жииив съм ;д
    Не искам друго.

По на Ива темата. Ми кофти ще ми е и така нататък, но няма да е края на света. Хора умират всеки ден, дай да седнвем да ревем за всички. Отделно дето ако не сме били много гъсти, едва ли ще отразя много-много жива ли си или не.
    Съгласна съм с Климбо, че живота е какъвто си го направиш. Избора е между това дали да бъдеш щастлив от действията и бездействията си или да се самосъжаляваш и самонараняваш за някоя грешка. Тук тоя форон е уеб място, на което си теглим локуми и убиваме невинно време, едва ли някой от нас е същия, какъвто и в реалния живот.

Мега фен Аватара на 102
    аз съм

Мега фен Аватара на 102
    не сме безгрешни но сме истинскии

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    не сме безгрешни но сме истинскии
    вътрешно, да, но не общуваме по същия начин на живо с хората.

Мега фен Аватара на 102
    мога да кажа само че хората които изглеждат широкоскроени във форума са такива и на живо /или поне по скайп/

Мега фен
    писането няма нищо общо
    аз лично на живо не се рапявам така, както тук пред колеги или непознати, с две думи - по-трудно завързвам разговор, а от там и връзки, приятелства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си