Само не разбрах връзката между темата за любовта и страстта, темата с първото впечатление и елемента с лака. Момичетата си падат по момчета, които знаят какво правят и им е ясно за какво говорят.
Според мен любовта се ражда от страстта. Страстта е това, което ви събира заедно , това, което ви насочва един към друг. Но страстта не е всичко, нещо повече - от желание за страст са развалени много бракове. Страстта е само в началото и тя е присъща на новото. Не можеш да очакваш да продължи да съществува под същата форма постоянно.
Страстта се преобразува в любов. Тя е което ви държи заедно , събира това, което сте в едно цяло. Тя ви държи заедно, когато се появяват трудности. Малко е под въпрос дали любов би могла да се роди, ако няма страст преди това. Може би? На мен не ми се е случвало. (Тук няма да изпадам в темата за любовта между приятели и роднини, говоря само за любов между мъж и жена).
Ако искаш да направиш добро първо впечатление - бъди доволен от себе си, горд с това, което си постигнал и което си решил за себе си. Щом те кефи да си лакираш ноктите, не трябва да задаваш въпроси дали някакво хипотетично , непознато момиче ще му се накефи. Увереност в собствените си решения - това е всичко, което е нужно. Дори да не си на 100 процента уверен - не го показвай. Какво е най-лошото, което може да се случи? Да сбъркаш, да паднеш, да се изложиш? Засмей се на собствените си глупости. И така отново бъди уверен. Един ден, когато с някой сте преминали етапа на страстта и се обичате, тогава може да й покажеш, че не си сигурен всякога.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.