.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

татус в памет на една любов

здравейте , искам да си направя татус в памет на мой приятел който почина и до ден днешен още не съм преживяла , може някакъв надпис имам нужда от помощ от идей , единственото което ми се върти в глава е да напиша - споменът разказва за онова което животът никога не връща ... и 2 сърца застъпени . благодаря предварително

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Не можеш да забравиш някой и в същия момент си правиш нещо, което да ти напомня за него. Гледай поне да не са годините, че да не си като некролог.
    Странно нещо е логиката.

not
    n00bs

аз не искам да го забравям , в мислите си съм постоянно с него , и искам чрез татуировката да се символизира следата която остава в живота ми завинаг

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Не можеш да забравиш някой и в същия момент си правиш нещо, което да ти напомня за него. Гледай поне да не са годините, че да не си като некролог.
    Странно нещо е логиката.

not
    Логиката не е странна-липсата на такава е странна.Усетих ти сарказма,ама да си кажа и аз.Според мен е глупаво да си правиш татуировка.първо не знаеш какво да е това нещо,което да ти напомня.само ти си знаеш ваши тайни неща,които са значили много само за вас си.ние няма как да ти измислим.Второ ти май искаш нещо банално да ти кажем,което обезсмисля цялата ти идея.ако искаш татуировка си направи нещо друго.помни го винаги и без да го имаш на кожата ти.

Татуировката само ще ти напомня за него , така че недей защото ще ти бъде по-трудно , според мен .

Аз не искам да го забравям а и вярвам че това няма да се случи . Искам винаги когато погледна татуировката да се усмихна и да се сетя за него с добро и че виноги ще е част от мен

Мега фен Аватара на RapExotic
    Татуирай си нещо, което символизира приятелството/връзката ви. Нещо, което сте правили и двамата заедно и ви е било приятно. Надписите и числата омръзват бързо и могат да бъдат тълкувани по различен начин. За пример ще дам една позната, на която гаджето и беше моторист и двамата бяха запалени по моторите. Той почина в катастрофа с мотор и веднага след неговата смърт тя си татуира стилизиран мотоциклет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си