.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

тормоз в училище

много ме тормозят в училище и незнам какво да правя моля ви помогнете ми

Мега фен Аватара на RapExotic
    Тормози ги и ти.

Цитирай Първоначално написано от monkata972 Виж мнението
    много ме тормозят в училище и незнам какво да правя моля ви помогнете ми
    Какъв е тормозът? Физически, психически или индиректен? Опиши повече ситуацията.
    П.С. „Не знам“ се пише разделно.

Физически

С какво точно те тормозят?????????

ми удрят ме само защото съм дребен а те са високи

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Носи в себе си един бокс

Така. Удрят те, защото си дребен, а те високи. По принцип в природата е така, че индивидите от един вид нападат най-дребното в стадото или ятото. А обиждат ли те? Ти нещо направил ли си им, с нещо според теб подразнил ли си ги?
    Обясни по-подробно, а не с 2 думи.
    Кажи на класния си ръководител и на родителите си, НЕПРЕМЕННО на родителите си.

Не аз не ги обиждам те идват и ме нападат с обиди, обвиняват ме в неща който не съм направил. Не ги дразня изобщо. В междучасията ме карат да им пиша домашните а ако не го направя стават още по свирепи и всичко си го изкарват на мен.

Мега фен
    ей за тва не искам да имам деца в България.
    значи те бият за кеф, а теб те е страх да кажеш на класната или директора защото и те се едни будали, които няма да ти помогнат, а ти ще го отнесеш още повече на другия ден от тях?
    Според мен трябва да кажеш на вашите, но сериозно да си поговорите.
    Второ, трябва ти сам да се надигнеш. да се дършиш нахално, да не се правиш на путка
    тогава има вериятност да останеш с посинено око, нали - ей ти доказателство, с което да изхвърчат няколко от училището,
    ако ръководството е подкупено, намерете извънучилищни организации или институти които да ти помогнат
    и започни да тренираш - силово

Мега фен
    или да бойно изкуство, където да споделиш на хората, няма нищо срамно.

Проблемът е сериозен. Била съм на твоето място. Ако кажеш на учителката си, тоест класната, възможността да вземе мерки е малка, кажи на родителите си, кажи им имената на децата, които най-често те тормозят. Да отидат в училище да поговорят с класната и въпросните деца или целия клас. Да извикат родителите на децата, макар че родителите нищо няма да направят. От опит ти казвам, че каквито родителите, такива и децата. Ще се държат нагло и ще казват, че децата им нищо не правят, най-вероятно.
    Спокойно, всичко ще се оправи.
    P.S. И се дръж нагло, пък като те ударят, както казаха по-горе, още по-добре, ще има доказателства. Ще го преживееш.

Хакни им паролата на фейсбука!

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от Lighting Виж мнението
    Хакни им паролата на фейсбука!
    Тормозът на 21 век

Не се е*авайте ве! OMG

благодаря ти много за помощта ще направя това което ми каза.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ако ръководството е подкупено
    Да, защото всеки тъпак, който бие по-дребните, мършави хора в даскало, има възможността да подкупи ръководството. Говориш глупости. Директорите и учителите не направят нищо, просто защото не знаят какво и не им дреме особено, но не и защото са подкупени.
    С останалата част съм съгласна - говори с някого, тренирай нещо, наддай глас, отвръщай на боя с бой. Никой не заслужава да бъде тормозен по какъвто и да е начин, но ако сам не се спасиш, няма кой. Покажи на себе си и класа си, че не си женски полов орган и можеш да се пазиш.

Супер фен Аватара на mayaaa
    ей за тва не искам да имам деца в България.
    Да, то 'щото само в България е така...

И мен в даскало се опитват да ме тормозят с разни обиди , че съм нисък ама като им отвръщам млъкват веднага , само дето ми се налага да ходя до кенефа малко преди да свърши часа , че да имам време да избягам , че яко ме гонят .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Да, защото всеки тъпак, който бие по-дребните, мършави хора в даскало, има възможността да подкупи ръководството. Говориш глупости. Директорите и учителите не направят нищо, просто защото не знаят какво и не им дреме особено, но не и защото са подкупени.
    С останалата част съм съгласна - говори с някого, тренирай нещо, наддай глас, отвръщай на боя с бой. Никой не заслужава да бъде тормозен по какъвто и да е начин, но ако сам не се спасиш, няма кой. Покажи на себе си и класа си, че не си женски полов орган и можеш да се пазиш.
    Ами не, не говоря глупости.
    Най-големите мачовци и побойници със свръх изопаченост са именно децата на богаташи и хора с власт. Тези родители имат връзки с училищните органи. Пишат им изкуствени шестици на децата, а ти ми казваш, че щели да ги изключат?
    Под подкупване не разбирай буквално това. Може просто да имат приятелски взаимоотношения с родителите им.
    Другото, че директорите и класните не разбирали нищо и били незаинтересовани , също не е валидно. Не се става учител с 20 годишен стаж, без да разбираш какво се случва.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Да, то 'щото само в България е така...
    Да, малко са другите такива страни, където просто няма институции и никакъв контрол.
    Щото само при нас може пишлиметата да си бият чекии по време на час, да натискат момичета пред погледа на учители, да заплашват учители, да си правят квото си искат.

Да, малко са другите такива страни, където просто няма институции и никакъв контрол.
    Щото само при нас може пишлиметата да си бият чекии по време на час, да натискат момичета пред погледа на учители, да заплашват учители, да си правят квото си искат.
    Това което каза се случва и в Америка , абсолютно същата история !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lelwut Виж мнението
    и там се е случвало, но правителството им взе някои мерки и значително се подобриха някои неща.
    там проблемът им е, че имат много малцинства, които не се понасят, имат различни представи и тнт.
    Да, обаче такива най-вече ги прибират в по-забутаните училища, където успехът на всички им е под среден 3, докато вече изтъкналите -получават нови правомощия, нова среда, нови услуги. Разбираш ли, че там се наблудават изключително добре хората с потенциал и им се дава възможност.
    Не споря, затъпяването е масово на всякъде, но за разлика от там, тук няма и не се прави НИЩО за справянето с тези проблеми. До 10 години частните училища ще избутат държавните, ако върви по същия път, не че сега не е така, но става все по-зле. Само на този, който дава парички бива поощряван .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lelwut Виж мнението
    и там се е случвало, но правителството им взе някои мерки и значително се подобриха някои неща.
    там проблемът им е, че имат много малцинства, които не се понасят, имат различни представи и тнт.
    Да, обаче такива най-вече ги прибират в по-забутаните училища, където успехът на всички им е под среден 3, докато вече изтъкналите -получават нови правомощия, нова среда, нови услуги. Разбираш ли, че там се наблудават изключително добре хората с потенциал и им се дава възможност.
    Не споря, затъпяването е масово на всякъде, но за разлика от там, тук няма и не се прави НИЩО за справянето с тези проблеми. До 10 години частните училища ще избутат държавните, ако върви по същия път, не че сега не е така, но става все по-зле. Само този, който дава парички бива поощряван .

Не споря, затъпяването е масово на всякъде, но за разлика от там, тук няма и не се прави НИЩО за справянето с тези проблеми. До 10 години частните училища ще избутат държавните, ако върви по същия път, не че сега не е така, но става все по-зле. Само този, който дава парички бива поощряван .
    Напълно си прав и съм съгласен с теб ! Там правят разни кампании и т.н , борят се с проблема докато тук е напълно обратното!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си