.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    anonymous895156
    Guest
    Климатроник, проблемът не е в това, че има частни училища и ученици с връзки, а че удивително малко хора си търсят правата и знаят как да реагират в такива ситуации.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Щото само при нас може пишлиметата да си бият чекии по време на час, да натискат момичета пред погледа на учители, да заплашват учители, да си правят квото си искат.
    Дали може или не си зависи много от училището, а не толкова от държавата. Те все учителите излизат онеправданите накрая, ама всичко сами са си го допуснали. Иначе "побойници" има навсякъде, каквито и мерки да взимат. Има нещо вярно в това за подкупите, ама повече на филм го изкара според мен.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Климатроник, проблемът не е в това, че има частни училища и ученици с връзки, а че удивително малко хора си търсят правата и знаят как да реагират в такива ситуации.
    Точно.

Авторе, какво стана?
    Училищното ръководство не е толкова подкупено, а просто има страх от определен родител на даденото дете, щом знаят, че е голям връзкар и ще си имат проблеми. Рядко се изключват деца в България от училище заради лоша дисциплина, по простата причина, че училището ще изгуби 1280 лв. и ще отидат в другото училище тези пари. Толкова плаща държавата за 1 ученик.

Мега фен
    film bili? Az za filmi ne si gubq vremeto da pisha vuv vajni temi. Nqma garanciq koe shte e uchilishte. W povecheto sluchai v nai elitnite se nastanqvat nai goyemite malki putiovci... Nqma filmi istina e . Da , edno dete nqma da znae kvo da napravi, a roditelite mu ako se interesuvat to te ne sa mnogo v chas.

Цитирай Първоначално написано от monkata972 Виж мнението
    много ме тормозят в училище и незнам какво да правя моля ви помогнете ми
    Никой не ти каза да направиш това,което трябва...
    Кажи на вашите да се свържат с ''Агенцията за закрила на детето'' или го направи ТИ ! (Звънкай на 116111)
    http://sacp.government.bg/

Това пък са глупости, вдигни скандал на всичките ученици и учители да видиш после няма да смеят да те погледнат. Минала съм през това и никакви телефони не ти трябват.

в кой град учиш и в какво училище ? пропаднало ли е ? има ли много манафи и мангали?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ами не, не говоря глупости.
    Най-големите мачовци и побойници със свръх изопаченост са именно децата на богаташи и хора с власт. Тези родители имат връзки с училищните органи. Пишат им изкуствени шестици на децата, а ти ми казваш, че щели да ги изключат?
    Под подкупване не разбирай буквално това. Може просто да имат приятелски взаимоотношения с родителите им.
    Другото, че директорите и класните не разбирали нищо и били незаинтересовани , също не е валидно. Не се става учител с 20 годишен стаж, без да разбираш какво се случва.
    Къде съм казала, че ще изключат някого?! Чети по-внимателно.
    В шести и седми клас момченцата много жестоко се опитваха да опипват момиченцата, много сме се оплаквали на класната и директорите, но нищо не стана, въпреки че първата беше страшилището на даскалото и много точна. Те просто нямат правото да направят каквото и да е, тя сама си го казваше. Не може да ги накаже до един за сексуално насилие, защото по правило такова си нямаше. Никое от момичетата не беше изнасилвано или нещо такова, само се опитваха да ни бърникат по разни места.
    Дейба, как в нащо даскало няма прошка за никого, без значение дали баща му има милиони или не?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си