.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Unhappy Момичетата са същите като момчетата?

Здравейте искам да питам момичетата от какви неща се интересуват? Малко съм зле със социалните умения затова ще ми е трудно да задам въпроса. Аз съм момче и съм забелязал че всички момчета са еднакви.. тоест всички ги вълнува фитнеса.. футбол мацки тва онова. Като си говоря или чатя с някой познат често говорим на теми свързани с тези неща.. и съм забелязал че всички ги интересува само секс в момичетата. Ами вас момичетата какво ви интересува? Не само в момчетата но като цяло какви неща обичате да правите. Много пъти съм се замислял дали момичетата са като нас момчетата? Забелязал съм в момичетата че те непрекъснато се лигавят.. също като момчетата, понякога съм си мислел че те се интересуват само от това да си имат гадже. Дано разбрахте въпроса ми, а какво ме мъчи това си е мой проблем не питайте. Само коментирайте моля ви.

Пълни глупости. Не всяко момче се интересува от фитнес, футбол и такива работи. И аз съм момче, но тези неща изобщо не ме вълнуват и с приятелите си говоря на други теми. Всичко зависи от твоето обкръжение.

Мега фен Аватара на xoxi
    Не говори за ''всички'', след като съм сигурна, че говориш за максимум 10 познати и непознати, там каквото си чул-недочул за тях.
    Абсолютно грешни представи имаш и за момчетата и за момичетата. Интересите и темите за разговор не се определят от пола.

Цитирай Първоначално написано от NarutoShippuuden Виж мнението
    Пълни глупости. Не всяко момче се интересува от фитнес, футбол и такива работи. И аз съм момче, но тези неща изобщо не ме вълнуват и с приятелите си говоря на други теми. Всичко зависи от твоето обкръжение.
    Зависи на колко години сте не мислиш ли?

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Не говори за ''всички'', след като съм сигурна, че говориш за максимум 10 познати и непознати, там каквото си чул-недочул за тях.
    Абсолютно грешни представи имаш и за момчетата и за момичетата. Интересите и темите за разговор не се определят от пола.
    Уверявам те че всеки един който познавам е пална откачалка.. не познавам някой различен. Може би само в моя град ги има такива откачалки? Много ги кефи да ходят по дискотеките и да се бият... а колкото до момичетата когато учих и бях 8ми клас 2 момичета се заяждаха с мен а аз дори не ги погледнах в очите.. усетих как искат да почна да им отвръщам и тогава аз им показах среден пръст и продължих да си драскам по тетрадката... кажи ми кво да си мисля.. междо другото момчетата ми се виждат по свестни от момичетата.

Мега фен Аватара на xoxi
    Просто се запознай с повече хора, ходи на повече места.
    Интересно, че в моето обкръжение няма такива хора, каквито описваш. Даже не съм се срещала с такива скоро. Но сигурно наистина причината е градът, в който живея.
    Стойността на човек също не се определя от пола.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    И аз се интересувам от футбол и си имам любим отбор, това прави ли ме момче?
    Като сте малки и повърхностни, повечето неща , които ви вълнуват се препокриват и са предимно футбол, секс /на теория/, след няколко години-коли и дискотеки. После има момчета, които съзряват малко и започват да се интересуват от повече неща . А има и такива, които продължава да ги вълнува само това.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

В такъв случай причината е градът ми... аз съм от Гоце Делчев да не ви разправям писнало ми е от тоз тъп град преди 1 година запалиха една кола пред къщата ми и като грамна викам кво стана... да не ви разправям какви неща съм виждал тук.. и никога не ми е вървяло.

От друга страна имам хубави спомени, но ви казвам че ако можех да се махна от България щях да го направя.. нищо че съм но лифер ако знаете какво значи.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Всичко зависи от човека и до някъде от възрастта.
    Не всички момчета се интересуват от гореизброените неща, както и не всяко момиче е лигла.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Аз съм момче и съм забелязал че всички момчета са еднакви.. тоест всички ги вълнува фитнеса.. футбол мацки тва онова. .. и съм забелязал че всички ги интересува само секс в момичетата.
    Не е вярно, че всички се интересуват от едни и същи неща. Аз примерно не се интересувам от футбол, а от други спортове. Виж, от мацки е нормално да се интересуват, освен ако не са хомо. Това си е природа. .. Колкото до секса съм забелязал, че точно тези, които казват, че търсят само секса в една жена са най-чувствителни и най-лесно се привързват и влюбват. Точно за това си изграждат нещо като защитен механизъм и се самозалъгват, че не им трябва нищо повече от секс. Но реално не е така. Всеки мъж има нужда да обича и да бъде обичан от жената до себе си.

Мега фен Аватара на tori
    Интересуваме се от Барбита!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Здравей. Всеки човек в различен за себе си и се интересува и от различни неща. И аз съм живяла в малък град, момчетата в него повечето бяха наркомани и се интересуваха как да се напушат и надрусат и след това да ходят по центъра и да правят простотии. Момичетата всичките пък бяха някакви или надути или пълни непокисти.. или пропаднали, с които наще ми забраняваха въобще да общувам с тях. Общо взето момичетата си бяха точно като за момчетата .
    Когато отидеш в по-голям град,смениш обстановката, ще разбереш че има хора с далеч по-стойностни ценности и виждания, както и интереси. Не казвам че е лошо да се интересуваш от фитнес, футбол и мацки, нали, но пък да не бъде само за това. А и си зависи от средата много.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на baby_baby
    Пълни глупости

Защо слагаш всички под общ знаменател?

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Зависи на колко години сте не мислиш ли?
    Точно се чудех дали да пиша в темата, защото възрастта има огромно значение, относно интересите на хората като цяло. Първо не всички са еднакви. Това важи и за жените и за мъжете. Второ, забелязала съм и аз, че момичетата на 15-16 години, принципно се лигавят без да се усещат (за това си прав) с приятелките си. Да, във всяка жена е заложено психологически търсенето на партньор да е водеща нужда. Природа, братче. Но, това далеч не значи че до там се изчерпват интересите на дамското съсловие. Естествено, поколенията са различни и ако преди 10 години, мен( и моето поколение) ме интересуваха едни неща, то сега момичетата се вълнуват от други. Но, не си изграждай мнение за всички, на база 15 момичета (образно казано), които познаваш и наблюдаваш.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Никой не разбра въпроса ми.. както и да е, не знам защо изобщо пуснах тази тема.. всички ме нападате с това защо говоря в множествено число.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Виж, сега. Нападат Те понеже, говориш за ВСИЧКИ-ЕДНАКВИ, всеки знае, че няма, как град от 10 000 човека да са еднакви. Просто този филм не съществува.
    Друга група други хора, ама недей си мисли, че като смениш с друга група всичко е 6, че новата група са по-различни. Възможно е да са абсолютно същите шебеци.
    Искам да кажа, че ако не едните другите, ако не другите, тогава останалите и така докато попаднеш на хора (или поне тези които ти допадат). Ако си личност, която е Лидер, може да си събираш ти групичката.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    "Същите са". Ние им обсъждаме циците и гъзовете, те ни обсъждат плочките и гърба. Всичко се прави лафа да върви, темите са без значение, и както вече ти казаха в предните постове с всяка групичка е различно. В България и най-вече малките градове се клюкарства здраво, да пръднеш и всички разбират, да не говорим че накрая те искават че си се насрал (с извинение) :Д
    Напускането на Бг няма да ти помогне с тва че си но лайфар. Ако искаш просто да смениш обстановката тва е друго нещо, смени града (незнам що намекваш че не неможеш след като вече не учиш?), въпреки че трябва първо сам себе си да пренастроиш иначе резултата пак ще е същия.

Не искаше да те питаме кво те мъчи, но ти сам си каза, и то без бой дето се вика. И понеже съм пиЧ, ще уважа искането ти и няма да коментирам

Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    "Същите са". Ние им обсъждаме циците и гъзовете, те ни обсъждат плочките и гърба. Всичко се прави лафа да върви, темите са без значение, и както вече ти казаха в предните постове с всяка групичка е различно. В България и най-вече малките градове се клюкарства здраво, да пръднеш и всички разбират, да не говорим че накрая те искават че си се насрал (с извинение) :Д
    Напускането на Бг няма да ти помогне с тва че си но лайфар. Ако искаш просто да смениш обстановката тва е друго нещо, смени града (незнам що намекваш че не неможеш след като вече не учиш?), въпреки че трябва първо сам себе си да пренастроиш иначе резултата пак ще е същия.

Не искаше да те питаме кво те мъчи, но ти сам си каза, и то без бой дето се вика. И понеже съм пиЧ, ще уважа искането ти и няма да коментирам
    Това исках да прочета. Щеше да е добре ако всички в този форум отговаряха точно като теб. Но всички са като ботове .. отговарят безчувствено. Просто казват мнението си без да се опитат да разберат човека... примерно в тази тема никой не се постави на мястото ми а тръгнаха да ме нападат защо мисля така. Ако можеха да ме разберат нямаше да ме нападат.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    А аз не разбирам, защо вместо да си вземеш бележка и да спреш да слагаш хората под общ знаменател, яростно продължаваш да обобщаваш. И второ, ти искаше отговор на въпроса ти, а не да се поставяме на твое място. Дори и да искахме, ние не можем, защото не знаем какъв си. Искаше отговор на въпроса дали момчетата и момичетата са еднакви и от какво се интересуват-получи го. Защо не вникна в отговорите, вместо да обясняваш, че всички са ботове и отговарят безчувствено. Какви чувства да вложим в отговора "Не, не са еднакви и всеки има различни интереси, които зависят от поколението"....елементарно е.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

да, не сме педерасти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си