тъпо и досадно ви се видя хлапето
Първоначално написано от RagioL тъпо и досадно ви се видя хлапето Това ли ти е аргументацията? Добър опит. Само аз ли помня мненията му от края на лято 2013-та? Което не беше особено отдавна като цяло..
Първоначално написано от Lilanda Това ли ти е аргументацията? Добър опит. Много си ми интересна! Напъваш се че трябва да се аргументирам се едно водим някакъв философски спор. Първоначално написано от Lilanda Само аз ли помня мненията му от края на лято 2013-та? Което не беше особено отдавна като цяло.. И идея си нямам за какво ми говориш, да запаметявам тъпотиите от форума не ми е приоритет.
Първоначално написано от RagioL Много си ми интересна! Оооо благодаря ти..;3
Първоначално написано от Lilanda Оооо благодаря ти..;3 Голяма работа сте женските от всичко написано си хареса едно изречение и тва е.
Първоначално написано от RagioL Голяма работа сте женските от всичко написано си хареса едно изречение и тва е. Кек ти искаш да спра и като не отразя останалото, ми мрънкаш..Найс трай, бро..
Първоначално написано от Lilanda Само аз ли помня мненията му от края на лято 2013-та? Което не беше особено отдавна като цяло.. Мне, аз също ги помня.
Правила