- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Могат ли да ме накажат за преписване?
..каза, че ще ме докладва на директорката и щели да ме накажат. Възможно ли е?
Ами сигурно ще ти направят забележка, но едва ли ще е нещо сериозно. В моя клас всички преписват и ако трябваше да се изказваме, то досега де не е останал и един ученик, щото всички щяха да са изгонени![]()
само класния предлага за наказание
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това е изтъркан опит за сплашване. Можеш да противодействаш, като следващия път назубриш един урок и го "изпраскаш" в лицето на учителката..
Единственото нещо, което могат да ти направят е учителя, при който си преписвал/а да те изпита на даденото нещо.
Само те плаши.К'ъв директор, к'ви 5 лева? Никой няма да се занимава с теб.
![]()
Може да ти напише 2 за годинатаСамо ако продължаваш в същият дух.
В моя клас са наказвали две ученички за преписване с мъмрене и от директорката получиха едни листенца, които да ги подпише родител.
Ще те разстрелят направо.
П.П.Ако учителката си няма друга работа,т.е. злобна е,а училището наистина се води елитно,то има шанс да отнесеш някое и друго наказание (забележка).