.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

kikina11
    Guest

Купуване онлайн..

Здравейте! Искам да си купя един продукт по интернет, но се чудя дали трябва да си над 18г. Аз съм на 14 и затова не знам какво да направя. Имам достатъчно пари, но не знам дали ще ми го дадат без възрастен. Моля ви, помогнете!

и как точно да ти помогнем?!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Всеки гледа да си продаде стоката, да ти вземе парите, да си свърши работата. Не мисля, че ще има проблем. Освен ако не си купуваш +18 артикулчета

Мега фен Аватара на RapExotic
    Предвид раздела, в който е пусната темата май не става въпрос за блузка или парфюмче.

^ именно

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Няма да има проблем,повечето 18+ сайтове изпращат стоката в дискретна опаковка по еконт и в описанието на продукта в опаковката пишат козметика или играчки не мисля,че ти трябват 18.
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436 Виж мнението
    Няма да има проблем,повечето 18+ сайтове изпращат стоката в дискретна опаковка по еконт и в описанието на продукта в опаковката пишат козметика или играчки не мисля,че ти трябват 18.
    ко ли ше стани, ако тати отвори вратата

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    За това ще го поръча до офис на еконт не до адрес
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Ама много вълнуваща тема!!
    От нас ко се очаква да направим? Да дойдем до вас да та фаним за ръчичка и на пазарче да та завидем у некой sex shop?

Повече от фен Аватара на analgin
    Ако не е ясно посочено, че е неподходящо за лица под 18 години, не би трябвало да имаш проблем.

Цитирай Първоначално написано от analgin Виж мнението
    Ако не е ясно посочено, че е неподходящо за лица под 18 години, не би трябвало да имаш проблем.
    ++

Адресирайго до мен, а преди да си го вземеш ша го тестваме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си