.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на ameli
    Аз пък не мога да разбера на мен защо ми се карат да подреждам, като аз съм един от най-подредените хора, които познавам. Затова като ми кажат да чистя аз им казвам да видят как е в стаите на другите и тогава да ми се обясняват.. единствената "разхвърляност" от моя страна е, че имам ужасно много листи, тетрадки, химикали и най-редовно са на масата, но не че са неподредени, а че са много и неприбрани в шкафа.. а на мен просто шкафовете никога не са ми достатъчни
    На моето дете също ще му се карам да подрежда, грозно ми е да си въдиш организми изпод кочината

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Е да, ама те почти не влизат в моята стая. Разбирам да беше в хола например, но аз там не седя изобщо, камо ли да разхвърлям. Както и да е. Прави сте, едва ли ще спре да ми мрънка. Благодаря за отговорите.
    Това, че не влизат в твоята стая к'во значение има?
    Това е техния дом, спазват се техните правила и след като държат да не живеят в безпорядък ще чистиш и по 3 пъти на ден ако се наложи. Като не ти отърва минаваш на квартира и си разхвърляш денонощно.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Аз в моя хаос си намирам всичко... Точно, като подредя, нищо не мога да намеря... Кой нормален човек яде в стаята си?!? О.о Т'ва вече си е баш мизерия...
    Искаш ли да дойдеш да ми покажеш как се мие, че не ми се отдава нещо?
    Аз пък се учудвам как си намираш всичко в мизерията. Т'ва за мен е пълна свинщина. Дори и аз не съм от най-подредените, но поне се старая... Както и да е. Всъщност не ми пука, че не си подреждате стаите, то си е за вас.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Лия Виж мнението
    Аз пък се учудвам как си намираш всичко в мизерията. Т'ва за мен е пълна свинщина. Дори и аз не съм от най-подредените, но поне се старая... Както и да е. Всъщност не ми пука, че не си подреждате стаите, то си е за вас.
    Колко пъти да повтарям, че може да е чисто, но да е разхвърляно?!

Обичам да ми перфектно чисто и подредено .
    Не обичам да живея в кочина .

И аз бях така. Всяка вечер майка ми се прибираше скапана и ми викаше, защото не съм си подредила стаята. Един ден реших да подредя преди да се е прибрала, защото нямах какво друго да правя. Честни казано ми беше приятно. Имам предвид, че атмосферата се променя. А и когато майка ми се прибра не ми каза нищо. Радваше се, че съм отделила време. Ако това е цената, която трябва да платя, за да може майка ми да е доволна, бих отделяла 10 минути дневно. И го правя. Родителите ни се опитват да ни научат на дисциплина и ред, за да ни е по - лисно в живота. Не искат да са изложим, когато отидем на гости или другаде.

donika1916
    Guest
    Ами логично , на никой не му се живее в мизерия .. а и как ще се научим да сме подредени . Мен до преди 2-3 години ме караха да чистя , мрънкаха ми .. щото нищо не ми се правеше .. ама то вече на мен самата не ми е приятно .. да седна на мръсна маса.. а и ако мислиш за тях ..връщат се късно от работа (поне моите родители) , направо е за срам да захванат и да чистят и готвят

Направо не мога да ги понасям като почнат да ми упяват за проклетата стая. В крайна сметка те изобщо нямат работа там. Като им пречи че е разхвърляно да не влизат. Тва е моето лично пространство и мисля, че трябва да е както аз искам. А колкото до неудобството аз винаги збам кое къде е докато според мама е пълна бъркотия. Когато е подредено изобщо не знам кое къде е.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Срамота е стаята на едно момиче да прилича на бърлога. След като с една стая не можете да се оправите, представям си какво е за в бъдеще. Познавам хора, които след като заживяха самостоятелно, дори създадоха семейства, каква кочина е у тях. Сутиени, гащи, неизмити чаши хвърчат навсякъде, мръсни маси, препълнени пепелници стоят така с дни, кофти е. Първата ми работа след като стана сутрин е да изчистя и подредя навсякъде, когато една къща се поддържа, не е трудно да се отделят 20-30 минути на ден да се приведе във вид. Проблемът е, когато всичко се занемари, тогава наистина едно обикновено почистване трае дори дни.

Изводът е, не че нямат работа във вашата стая и не трябва да ги бърка как изглежда, а че се опитват да ви изградят някакви навици, който както обясних трябва да ви послужат в бъдещето в по-голям аспект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си