- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще разбере ли, че не съм девствена?
Здравейте
Аз съм на 15 години и преди време направих страшна глупост за която сега съжалявам...дефлорирах се сама :х От скоро си имам сериозен приятел по-голям от мен, който много обичам, на него казах, че съм девствена, защото фактически е така и ме беше страх, че ще седя като пън в леглото, при положение, че не съм била с друг и не исках да се излагам. Отдолу съм много широка .. не знам какво да правя, все някога ще се стигне до секс и може би ще се досети, а много ме е срам от товаЩе разбере ли че не съм девствена? Измислете нещо да му кажа, защото не искам да си помисли, че съм спала с друг, не искам да го загубя
![]()
Значи ние трябва да измислим какво ти да кажеш на приятеля си, щото си вършила глупости преди време. Не смяташ ли, че си леко нагла?
Welcome to the Jungle...
Скоро-1 месец
И може би не се изразих правилно..просто ми дайте съвет какво да правя![]()
Как се дефлорира сама?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защо не му кажеш истината вместо да си измисляш лъжи? По-добре да знае, че си се отворила сама от колкото да се съмнява, че си била с друг.
Ще ти кажа какво са правели в древноста умните Японки. За да симулират девственост са си пъхали Въздушен мехур от риба във вагината. Той като се спука от него потича малко кръв, което от своя страна заблуждава за разкъсване на химената.
Сега малко по-сериозно. Все пак не мисля че е необходимо да правиш това!!!
Не се притеснявай, просто при първи полов акт не е задължително да тече кръв. А това че си широка отдолу не ми стана ясно точно как го разбра! Вагиналните мускули са така устроени, че тяхната мисия е всичко което попадне вътре да бъде изтласквано на вън. това медицината го нарича родилен инстинкт. Тоест в момента в които тои е вътре мусколите се свиват в посока от вътре на вън по този начин няма как да му се видиш вече дефлорирана.
Успех със заблудите освен ако не решиш все пак да бъдеш честна към гаджето!
Много ви благодаря, най-вече на последния коментарА колкото до това да му кажа.. :Х не мога..срам ме е..аз и сега съжалявам, че направих тази глупост..
Последно редактирано от liglichka98 : 04-28-2014 на 15:29
Тамън това с рибешкия мехур направи...
Тази гнусотия не бих я направилаДа мирише на риба ..отват :Х
Подмивам се азне се притеснявай.. ;д
Като те пита защо, няма кръвти му отговори, че при някои момичета просто няма..
теч "ако не знае, ще се почувства тъпо и, ще смени темата сам"
Интересно ми е със какво, се дефлорира? "морков" "банан" "краставица" "пръсти"
Другия вариант: Никога не си мий вагината, за да се отвращава! Само "помпички" му прави..![]()
Просто си му кажи истината. Не виждам някакъв проблем. Девствена може да означава, че не си спала с никой, а не задължително, че ципата си е на мястото.
Това, че си го направила дори може да има и положителни страни стига да не се вкарваш във филма. Като го правите за първи път ще е по-лесно.
А като опре до секс няма нужда да си като дърво в леглото. Имаш глава на раменете и мозък вътре в нея. Развихри фантазията си. Ако има интересни места по тялото му за теб не се притеснявай да ги изследваш... по всички възможни начини. Вместо да стоиш и да чакаш той да направи нещо - направи ти. Съблечи го, масажирай го... По твоя инициатива сменяйте позите...
Поздрави!
BeTheOne
иии... темата приключи
от тук нататък освен бъзици, друго няма да получиш, така че заключвам