- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- абе момичета
колко сексуално харесвате приятелите си, при положение, че тъй кат гледам, повечето хора не сме модели, за разлика от момичетата![]()
смисъл, аз съм най-големия, говоря за другите![]()
Ми за да правя секс с него редовно, със сигурност има нещо, което харесвам в тялото му.
Ми харесвам да гледам/пипам стегнати и леко оформени тела, не да са някви като културисти и да са грозни. Харесвам му дупето, щото е такова едно малко, стегнато и яко. Също така му харесвам ключиците, щото са някви такиа... знам ли, яки са като цяло. И гърдите му са ногу яки - приятно мекички такива, не мога да ги опиша. :33333
Иначе не е някъф много мускулест или изваян тип фитнес модел - даже е много слаб, НО ми е готин и сексав. Пък и кожата му мирише ногу яко, авввв. :3333333333 И ми дава едно такова особено чувство - има силата да ме сгъне не на осем, а на шестнайсет, но той решава да ме гали, гушка и гъделичка, което ми е сексаво такова едно. Обичам да му галя тялото и да усещам всяка негова извивка. Също така и райския път по коремчето му е мега сексав, не знам.
Едит: Оф, не тряаше да пиша тук - напълни ми се устата с лиги.
размечта се , укроти звяра в себе си :Д
Значи, на теб ти текат лигите, на мен ми се присвиват очите зад клепачите от ужас като чета и си представям тяло на мъжо ти (не с лошо де) ;д
та кат каза стегнати , ок, ма туй гърдите викаш че са меки? чи то не ти ли е повече кеф камък ? а не да потъваш?
оки, аз пък аресвам доста женички, смисъл, дори да не спортувате, някои от вас излгеждат спортно, стегнато и яко, направо плакна очки, от долу до горе, ама тайно :Д хаха
Ама не, аз им се радвам като не ги стяга, щото не обичам да гушкам/пипам камъчки или да си слагам главата върху тях, щото... да. Пък и чак потъване... Меки смисъл в отпуснато положение, не стегнати нарочно, за да ми се изфука как му трябва сутиен с чашка D.
В днешно време за жените не е важно, как изглежда един мъж... а колко му е голям портфейла![]()
за повечето над 17 годишни момичета говоря.
Азис - Хоп [music]
И да си говорим за типове, и да не си говорим, истината е проста:
Просто като си представиш едни широки рамене, ръце и гръб върху теб ииииии *лиги, лиги и ОЩЕ ЛИГИ*
И кожа, която мирише прекрасно... Без значение дали е напарфюмиран, или просто излиза от банята по хавлия.
Всеки си има недостатъци. В повечето случаи даже ги виждаме, но какво от това... прекалено сме заети да мислим за собствените си, хаха!
Апф, много неща.
Ако човек не го възбужда или не харесва поне една част от тялото на човек от противоположния пол, то значи е обратен на 100%(не, че в това има лошо, това си важи за всички хора с различна сексуална ориентация).
Аз си харесвам гръбчето, големите силни ръце, стегнатото дупе, ключиците също ги намирам за много секси, но сякаш няма по-хубаво от това като гледаш партньора си в очите и да виждаш в тях колко силно те желае и... така нататък.
*сън*
ами с приятеля ми съм от доста време и никога съм нямала проблеми с привличането/възбуждането. Винаги ми е харесвал повече от всички останали, точното момче, което аз искам, е, с точното тяло, височина, умения и всичко, и дори да е минала година и половина, винаги е имало тръпка между нас и продължава да има. И както fUcKsMiLe каза, "но сякаш няма по-хубаво от това като гледаш партньора си в очите и да виждаш в тях колко силно те желае и... така нататък." - това ми е доста по-важно и възбуждащо от тялото и т.н
Не знам, моя мъж е самбист![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium