.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ае стига бе хора, според мен може да се стигне до някакъв компромис, в който тя не разкарва нито кучето нито ходещият пенис.. Просто трябва да поговорят, това, че е ревнив не значи, че трябва да късат, заедно са от 4 години.. Най-вероятно (би трябвало) се обичат и имат/градят планове за бъдещето, а тя е така да го зареже? Тъпо е от негова страна, че поставя ултиматум, че е толкова ревнив и прочие, но са заедно 4 години? Ако искат могат да си помогнат, ревността се преодолява, повярвайте ми и аз бях ревнив.. Всичко е в главата, просто трябват много разговори и търпение и определено раздяла не е най-удачното решение, но да не си посмяла да зарежеш кученцето, че лично аз ще те утрепа с лопата. Просто говори с приятеля си и му кажи, че няма да му позволиш да ти поставя ултиматуми, в една нормална връзка и двата партньора са равноправни и равнопоставени.. Поговори с него, но прояви разбиране (и търпение). Мисля, че всичко ще се нареди.. Освен ако естествено той не си търси причина за раздяла, което пък води отново до разговор, соу каквото и да направиш трябва да говорите..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Прав си, оставянето на човека, с когото си от 4 години, надали е толкова лесно.
    Обаче... ще се наложи да я няма и той да се погрижи за кученцето, да го изведе и т.н., аз лично не бих си оставила домашния любимец на човек, на когото не му пука.
    Ще тръгнат да живеят заедно, пак ще й постави ултиматум - или махаш кучето, или няма да живеем заедно. Същата работа.

Заеби. Като поставяш ултиматуми, трябва да знаеш как и кога да го направиш.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    А бе то е ясно, че той е дебил, ама не е рационално тя да го заебе заради това, поне не така спонтанно.. Говорим за сериозна 4 годишна връзка все пак. Нека се опита да поправи проблема.. Като авторката хубаво трябва да му набие в тъпата кратуна, че не е предмет, а човешко същество, което е абсолютно равно на "негово величество" и че той трябва да я уважава и разбира такава, каквато е. Демек поговорете.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    А бе то е ясно, че той е дебил, ама не е рационално тя да го заебе заради това, поне не така спонтанно.. Говорим за сериозна 4 годишна връзка все пак. Нека се опита да поправи проблема.. Като авторката хубаво трябва да му набие в тъпата кратуна, че не е предмет, а човешко същество, което е абсолютно равно на "негово величество" и че той трябва да я уважава и разбира такава, каквато е. Демек поговорете.
    Мда, мацката трябва да приеме битката за загубена едва когато наистина е провела сериозен разговор с въпросния господин и установи, че е непоправимо ревнив.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от mean_lady Виж мнението
    софия
    Не така.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Говори с него. Тъпо е да ти поставя ултиматоми. Днес кучето , а утре какво? Приятелите, семейстовото,....просто за мен това не е много нормален човек. Ако не се разбира от дума след разговора, му бий шута. Няма незаменими мъже. И 10 да са годините, в които сте били заедно,няма значение. Има значение какво сте правели през това време и как сте се държали един с друг. Мисля че не те заслужава обаче.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Ако приятеля ти те обичаше, нямаше да те поставя пред такава дилема, само щото кучето ти е мъжко и той ревнува от него....Аз бих разкарала гаджето.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си