.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Според вас правилно ли постъпвам? Реално погледнато тя ми подчерта, че иска да излизаме, но само като приятели.. Не иска да има сериозен приятел в момента и така.. Не искам да се отказвам, но просто май нямам избор и е най-добре да сме приятели и да се надявам всичко да мине с времето.. Нали уж лекува хаха

Супер фен Аватара на Glamour92
    Стига,човек ... съвсем добронамерено - не се занимавай изобщо,защото само ще си потрошиш нервите и ще изгубиш дни/седмици,които после никой няма да ти върне.
    Да не говорим,че си е унижение,след като тя ясно ти е дала да разбереш,че не те ще( което мен ако питаш не е кой знае каква загуба,предвид,че се държи като пълна шматка) .

Както и да е - свястно и разбрано момче изглеждаш,все ще си намериш някоя друга приятна девойка.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Благодаря за мнението, радвам се, че съм оставил такова впечатление. Върхът за мен бе тази вечер, когато бе качила много хубава песен и и писах да се поздрави с нея, а тя ми отговоряше с по една дума.. Накрая и пиаах лека нощ и дали желае утре да и пиша, а тя го прочетете и дпри не ми отговори.. И това при положение, че и пиша най-приятелски да я видя как е.. Е след това и поведение, мисля че не заслужава дори и приятел, като мен, да си ходи пеи утайките и това е..

пп- Най-лошото е, че не хатесва друго момиче, доста по-красивп, умно и разбрано, но шродто не ме привлича, колкото тази.. Но след това дори да не ми отговори да и пиша ли утре, мисля че е време да се взема в ръце..

А най-тъпото беше, че бях готов да бъда просто приятел с това момиче и и писах снощи най-учтиво да ти пиша ли утре и отговора беше :
    "Нямам нищо против, решението си е изцяло твое "
    След такъв малоумен отговор, мисля че загубих окончателно желание за каквото и да било..

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от Misheto_iw Виж мнението
    Не знае какво иска. Не си заслужава.. щом приятелката казва да се видите... Смятаай!
    ++

Навигират я малко хахха, аз благодарих на момичето, което и е казало, че е видяла нещо позитивно в мен, но когато приятелката и не е наясно е безсмислено.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    боли те кура, нали има рак
    n00bs

Какъв рак хахаха

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Радвай се че на време си си спестил ядовете.
    Изглеждаш нормален, ще си намериш свястна и така. Успех!
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Всичко с времето си. Имаш още дълги години живот пред себе си, не се захващай по подобни номера и ще видиш, че сам ще срещнеш правилното момиче което ще те направи щастлив. Пък и както казаха всички - вдъхваш впечатление на добро и разбрано момче,тъй че едва ли ще имаш особени проблеми с това да си намериш половинка. Не всички момичета си падат по "лоши момчета", просто те по-често се срещат.

Благодаря Ви за мненията! Радвам се, че го мислите, но знаете как е в днешно време.. Ако нямаш пари, нямаш кола, не си "нацепена батка" почти нямаш шанс с момичетата, а аз съм така. Нямам богати родители, нямам кола, нямам време за фитнес, защото съм принуден да работя, за да се издържам и така...

Що се касае до момичето, не сме си писали от онзи път - аз не и пиша и тя на мен. Иска ми се просто да я чуя как е, какво прави.. Знаете как е - отваряш ФБ, пишеш и, и... после триеш За съжаление е така, обидно ми е това, че дори и като приятел не се сеща за мен.
    пп - Доколкото разбрах преди мен е имала връзка със някакъв наркоман и затворник... Това ме дразни, казва ми, че иска момче, което да я цени и уважава, след като е ходила с такива боклуци.. А когато се появи това момче, не и е интересен и пак ходи при същите боклуци... Айде кажете ми как да разбера жените после?

А най-изнервящото е, че не се сеща за мен дори да види как съм, дали съм жив.. Това ми е най-обидното

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си