.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Тя е...

Hybrid View

Unhappy Тя е...

Здрастии, имам следния проблем...Чудех се доста дълго дали да пише тук, таа надявам се да ми дадете поне някакъв съвет...На 18 години съм, тази година 19, момиче ии изключително влюбена в най-добрата ми приятелка...Историята ми е следната от малка се съмнявах за ориентацията ми, като някъде 8 клас почна много да ме мъчии, но сега си знам че клоня и към двете страни и все пак чух някъде или някой ми каза, че в крайна сметка е важно в кой се влюбваш, а до момента съм била влюбена може би 2 или 3 пъти...Вече не знам, защото човека за който ще говоря разби тотално представата ми за любов...

Та ето я и историята...Тя е по-малка, но с много повече опит и имам чувства към нея от вече 4-5 години, тоест от момента в който се срещнахме, тогава обаче беше просто crush...През последните 2 години си станахме яко близки ии споделих с един приятел за нея и за чувствата ми, като той постоянно ми казваше да и кажа, да рискувам и накрая го направи вместо мен (аз му казах)...Като и каза не си говорехме 3 дни, но после всичко се оправи, смисъл станахме си пак приятелки, споделяхме си...Там е работата, че тя е уникална, в началото ме привличаше и красотата и ме убиваше просто, но сега е съвсем различно, смисъл всичко в нея ме подлудява, кара ме да искам да съм по-добър човек и така...Та след като разбра просто отношенията ни бяха спадове и реене в небето, но никога повече от приятелски, тя прие ориентацията ми и факта че съм влюбена до уши в нея и не знам какво да правя вече...От доста време са така нещата, почнах да я лъжа че нямам нищо към нея, смисъл защото мисля че това иска, но се чудя следното: тя има ли чувства към мен или не, различни от приятелски...Когато си пиша с друго момиче иска да знае за какво е и коя е, когато не и пиша и един ден ми пише и ме пита дали и се сърдя, когато сме пили флиртува с мен, хапе ме, дава ми да я хапя, дере ме (това тук е сложно за обяснение, но си е нещо наше и знае че ми харесва)...Та от както почнах да я лъжа че не съм влюбена в нея вече, че ми е като сестра и че излизам с някво въображаемо момиче там и спрях да пиша за любов (смисъл пиша нещо от сорта на поеми и тя знаеше че са за нея повечето) тя спря да ги прави тия работи и някак си се отдалечихме, нз...Нямам никаква идея какво се случва вече и ме подлудява...На всичкото отгоре се събра с момчето което и изневеряваше и аз адски много мразя и сега яко я ревнувам, а когато я ревнувам се държи яко близко с него, но когато се правя че го харесва и почва да си мисли да скъса с него (wtf?)...

Имам чувството че мисля прекалено много, но това е просто болезнено вече...Тя играе ли си с мене, има ли чувства, наслаждава се на вниманието или кво? Въобразявам ли си само вече...Смисъл не мога да спра да мисля за нея, тя ми е и музата, сърцето ми се побърква като сме заедно, пропуска удари и бие по-бързо, има ги и гадните пеперуди, има го всичко, ревността, желанието и дори не е до секс, смисъл просто искам да я държа за ръка, да я прегръщам, целувам, някакво напълно чисто и детинско е и ме побърква вече...

Извинявам се за романа...

Според мен и тя е била влюбена в теб, понеже е имало закачки и намеци от двете страни и когато си започнала да я лъжеш тя сама се е откъснала един вид от тези ваши взаимоотношения. Колкото до нейния приятел предполагам го прави напук.

Цитирай Първоначално написано от Sad_Astronaut Виж мнението
    Според мен и тя е била влюбена в теб, понеже е имало закачки и намеци от двете страни и когато си започнала да я лъжеш тя сама се е откъснала един вид от тези ваши взаимоотношения. Колкото до нейния приятел предполагам го прави напук.
    Току що се сетих за още нещо ;д Преди две седмици бяхме навънка женската компания ии си говорех с едно момиче, обща приятелка, та имаше малко закачки и т.н., момичето беше заинтересовано, а аз бяхх попийнала малко преди това и Тя (момичето в което съм влюбена) знае че като съм пила нещата са като преди, смисъл едва ли не съм на крачка пред това да и се обясня в любов, но този път я игнорирах и не и обръщах внимание, защото някаква част от мен искаше да я накара да ревнува така както аз ревнувах от оня, та когато останахме сами трите, Тя целуна другото момичее пред мен ии после и обясняваше колко са ни сложни с Нея отношенията иии когато въпреки това продължихме да си флиртуваме с другата най-невинно, а тя после не ми говори цялата вечер. Какво по дяволите?! Смисъл от както знае и го прие се държи с мен все едно ходим, но ми говори как няма да се случи никога...Момиче съм и нали очаква се малко да схващам женската логика...Ама сериозно, ме обърква това момиче... ;д;д;д Аз лично си мисля, че я е страх, смисъл на нейната възраст нямаше да посмея и аз да направя тази стъпка и се съмнявах яко в себе си (на 15 е, но пред 90% от времето е по-възрастна и от мен на акъл), и това е една от причините да я лъжа, защото искам да е в живота ми и съм готова да търпя болката и ревността цял живот, знам че няма да изчезне, въпроса е че просто искам да знам има ли нещо към мен...Само ме обича или е влюбена била...

"хапе ме" колко сладко... C:

Щом прави такива номера, когато те вижда да контактуваш с други момичета то значи и тя трябва да изпитва нещо към теб.

Щом прави такива номера, когато те вижда да контактуваш с други момичета то значи и тя трябва да изпитва нещо към теб.
    Идеи какво да правя по въпроса, няма шанс да не сме приятелки, тя няма да го позволи или факта че братовчедка ми ни е много близка обща фр и сме нон стоп в една компания, няма как да сме заедно, щот си играе игрички или няма да признае чувства, а ако сме приятелки се наранявам аз и ако има чувства и нея и е гадно...;д;д това си е капана на смъртта просто, кръга на мъчението ;д няма излизане от тука ;д;д

Има и вероятност самата тя да не знае какво реално иска от теб.

Има и вероятност самата тя да не знае какво реално иска от теб.
    Последен въпрос и те оставям намира ;д;д Да се опитам да я преодолея не е опция, пробвах, не става, в такъв случай да я почакам ли или да се опитам да продължа, въпреки факта че всеки друг ми изглежда неправилен ии мисля нон стоп за нея?

Разбира се, че трябва да се опиташ да продължиш. Не се самозалъгвай, че ще стане нещо сериозно от връзка с 15 годишна. Точно във вихъра на пубертета може да очакваш неочакваното, така че по-добре се откажи от нея и продължи въпреки това, което чувстваш към нея.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    според мен на нея й харесва да се чувства желана и харесвана. галиш й егото. нищо повече.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    според мен на нея й харесва да се чувства желана и харесвана. галиш й егото. нищо повече.
    Тя получава внимание от всеки, смисъл омръзнало и е от вниманието и всичко това, да харесва й, наслаждава се, но едновременно с това и е яко досадно. Изглежда по-голяма за възрастта си, екзотично красива е по един не натрапчив и уникален начин и е свикнала на внимание, не е нещо ново за нея и като останалите 15 годишни кифли да се опиянява от него, само заради това си мисля че няма общо с вниманието, смисъл освен ако моят интерес не е по-важен с нещо от този на останалите й обожатели...

Град
    У дома е там, където има... пудинг!!!
    Споделяме една съдба
    It's like I'm lost
    It's like I'm giving up slowly
    It's like you're a ghost that's haunting me
    Leave me alone...

Цитирай Първоначално написано от Black Cat Виж мнението
    Споделяме една съдба
    Много гадна съдба.. ;х

Мега фен Аватара на baby_baby
    а според мен не е влюбена в теб просто те чувства като приятелка нормално като сте се напили така да е направила

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    а според мен не е влюбена в теб просто те чувства като приятелка нормално като сте се напили така да е направила
    Не съм се изразила правилно, не като сме пияни, а като сме пили, веднага като се включи алкохол (дори една бира да е) и се почва, и ми се прави на пияна. Смисъл питала съм най-близката и приятелка дали от толкова малко се напива и тя ми е казвала, че се прави само...Като просто се добави алкохол, дори да е една капка, и се почваха закачките и флирта. Иначе нз, аз съм на две мнения...Обичаме прекалено много и ме вижда като сестра или е //е била// влюбена в мен и я е страх да го покаже. Смисъл аз на нейно място не бих действала, ако бях на нейната възраст или пък например неин много близък роднина е с хомосексуална ориентация, било му е гадно детството заради това и сега си живее в чужбина и ако имах това за пример, нз, щях да си имам едно наум, каква щеше да е реакцията ако нещо стане...Имам навика да обмислям много нещата и да правя анализи на човешкото поведение и затова като цяло се побърквам...Всички ми казват, че никога нищо няма да стане с нея, но никой не ми казва че не е влюбена в мен, а инстинкта ми и факта че я познавам ми казват, че е влюбена и най-вече че ще стане нещо, просто не сега...Затова ви питам вас, влюбена ли е или не? Възможно ли е да изпитва много силна обич и да я бъркам с любов?

Град
    У дома е там, където има... пудинг!!!
    Добре де... нали момичето, за което говориш, е наясно, че я харесваш? Какви стъпки предприе след това, че нещо ми се загуби историята...
    It's like I'm lost
    It's like I'm giving up slowly
    It's like you're a ghost that's haunting me
    Leave me alone...

Цитирай Първоначално написано от Black Cat Виж мнението
    Добре де... нали момичето, за което говориш, е наясно, че я харесваш? Какви стъпки предприе след това, че нещо ми се загуби историята...
    Не ми се обяснява подробно ще гледам да го съкратя колкото мога:
    Харесвах я от момента в който я срещнах, влюбих се в нея преди 1-2 години след като се опознахме
    Тя разбра от един мой приятел (мен ме беше страх да и кажа щот бяхме супер близки и той ме пита дали искам той да и каже и разбра от него)
    Не си говорехме 3 дена някъде, а като излизахме с компанията буквално не ме поглеждаше и след време се оказа че ми е била ядосана не че я харесвам, а че не съм и казала аз и че не съм и казала по-рано
    От там се продължи няколко месеца може би да и го казвам, да го обсъждаме, да се караме, да се сдобряваме, да ме търси тя основно, след което на рождения ми ден един фр ни закара на едно яко романтично място и я питах дали иска нещо, тя каза не знам (обаче беше пияна и затова не го споменах по-горе)
    Целунах я същата вечер и след това спрях да се занимавам, смисъл още имах чувствата, тя знаеше че ги имам, но спрях да ги показвам, защото и казах че ще спра и от тук на там искам тя да ми каже точно и ясно иска ли нещо или не и тогава закачките се увеличиха и контрола дет ми налагаше (като си пиша с някое момиче да се държи все едно и изневерявам и т.н. по-същия начин се държеше и с гаджето си и по-това съдя), след което я питах пак и тя ми каза че нищо не иска
    От там мина някво време и почнах да я лъжа за това че вече нямам чувства към нея и че съм продължила, защото мислех че това иска от мен (по-скоро почнах да лъжа себе си уж за да я преодолея) тя се отдръпна и започна да ходи с неин бивш който и изневеряваше и затова бяха скъсали (момче което аз мразех до болка и не можех да понасям)
    Колкото повече му се дразнех, толкова по-показно се натискаше с него, аз и казах че ще се опитам да го търпя и се преструвам че е така и даже сме си "дружки" та тя сега мисли да скъса с него...

Абе много е сложна историята, смисъл цялата работа е объркана и сега като си го изкарах тука някак ми олекна и осъзнах, че трябва да спра да го мисля.

Цитирай Първоначално написано от noname199 Виж мнението
    и осъзнах, че трябва да спра да го мисля.
    това

Мега фен Аватара на 102
    натисни я следващия път като сте се почерпили

Според мен, тя не знае какво точно иска. Но не знам какъв съвет да ти дам, понеже и аз съм влюбена в едно момиче и историите са много сложни, обаче не мисля да се отказвам, няколко пъти вече се опитах и не можах. Не казвам, че това е правилен избор, но няма какво друго да направя...
    Може би е по-добре да започнеш да общуваш повече и с други компании/хора, за да не си толкова често с нея. Няма смисъл да я гледаш как е с друг. А пък ако искаш пак да опиташ пак - говори с нея и й кажи, че не си я забравила. Така или иначе това, което е в момента не те устройва...

И ако решиш да говориш с нея, бъди по-настоятелна за това, че искаш да си с нея. Ако се колебае, можеш да я убедиш.

Ох яко банално ще прозвочи...Но...ааа чак ми е някво такова да го кажа, защото знам че ще има някой който ще каже че не е така, но наистина я чувствам като голямата, истинската любов, като човека който съм търсила до сега...Звучи много тъпо, знам, само на 18 съм и имам толкова живот пред себе си, но всяка частица в мен ми го казва, защото обичам всичко в нея и то без никаква причина или поне не една, смисъл как да го обясня...Прави ме по-добър човек, вдъхновява ме да пиша и дори когато съм и ядосана не мога да съм и ядосана, трае най-много секунда и край ;д;д яко нелепото е...Затова си е и много страшно да говоря с нея, смисъл ако греша, ако не съм права, ако не се колебае и не е влюбена...Тогава ще я загубя, не, не мисля че ще я загубя, но няма да е същото, ще изчезне, ще ми избяга с дни, седмици или месец и после пак ще се почне и...Това си е един от кръговете на Ада просто, страх ме е че ще я изгубя ако разбере че чувствата ми са станали само по-силни, знам че няма да я изгубя обаче, защото тя не може също без мен...Вече просто... ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си