.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Помагайте!!!!

Здравейте!Обръщам се към всички,които биха могли да ми дадат съвет!Ето и историята ми:
    На 22 съм и имам приятел на 30.Ходим вече 1 година.Той е зодия скорпион (за мен е важно да знаете,защото може да има някой от вас с опит във връзка със скорпион).И така...Връзката ни като цяло е прекрасна.Проблема е там ,че не мога да му се доверя напълно.С нищо не ми е показал,че ще ме предаде,но пак не мога!В смисъл,в един момент всичко е прекрасно и в следващият се появява някоя бивша негова....Или ще му пише,или ще му звънне.....Той ми казва,че трябва да му вярвам на 100 процента,и че ако иска да е с някоя друга ,нямаше да е с мен.Не обръща внимание на тези,които му звънят ,но казва че те са му приятелки ...Убеждава ме,че няма чувства към тях и ,че дори и те да имат към него,нищо няма да се промени. По принцип знам,че скорпионите са много верни и мразят лъжата...затова от една страна му вярвам.Но все пак за мен не е нормално да поддържа дори и минимални контакти с момичета,с които е имал нещо....Другият проблем е секса! За 1 година не сме правили секс нито веднъж.Имало е намеци,но когато се стигне до там той казва НЕ! Чела съм,че скорпионите са страстни и не могат без секс...Виждам,че го привличам и ,че иска да е с мен,но нещо го спира да стигне до края... Какво е то?Как мислите?Помогнете ,моля...Как да подходя ?

Голям фен Аватара на one
    Има СПИН, не иска да те заразява, а тези му звънят, защото ги е заразил и го мразят.
    Ебавам сА, сори.

П.П.: Сигурно му е малко пиленцето.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Докато не стигнах до изречението "За 1 година не сме правили секс нито веднъж." всичко ми се струваше в рамките на нормалното. Струваше ми се ,че притесненията ти са излишни...но как така той е на 30 ти-22 и за една година не сте правили секс. За мен това не е нормално. Мислила ли си ,че може да ти изневерява с момичетата от които го ревнуваш ? Ти девствена ли си (да не би да се притеснява за теб)? Заедно ли живеете ?

Хмм, когато си привързан към някого много, започваш да го ревнуваш много. Колкото до това със скорпионите, не съм съгласен. Аз съм скорпион мразя лъжите това е вярно, но искам връзка без страст, и секс само 2 пъти в връзката ни колкото и дълга да е тя. Защо не го прегърнеш силно и го помолиш да не си говори с тези момичета? Това със скорпиона, това са пълни суеверия... прочети библията и вярвай само на нея.

Между другото игнорирай коментари като този.

Има СПИН, не иска да те заразява, а тези му звънят, защото ги е заразил и го мразят.
    Ебавам сА, сори.

Голям фен Аватара на one
    Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    Между другото игнорирай коментари като този.

Ебавам сА, сори.

И да не забравиш да вярваш само в Библията, силно препоръчвам!

Наистина може да има някакъв проблем? Защо не го попиташ?

Поговори с него, понеже ако наистина няма някакъв здравословен проблем, не е нормално просто ей така да ти отказва. А дори и да има, ти трябва да знаеш.

бтв angelche3, дори в Библията се казва да не отказваш секс на мъжа си/жена си, освен ако не си католик, тогава писанията са малко по-различни

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Поговори с него, понеже ако наистина няма някакъв здравословен проблем, не е нормално просто ей така да ти отказва. А дори и да има, ти трябва да знаеш.

бтв angelche3, дори в Библията се казва да не отказваш секс на мъжа си/жена си, освен ако не си католик, тогава писанията са малко по-различни
    Братле тва много ме изненада. Не съм чел/чувал за такова нещо? А пише ли дали трябва да се прави често или просто не трябва да отказвам?

първо не съм ти братле, второ :
    1 Коринтяни 7:3 Мъжът нека има с жената дължимото към нея сношение; подобно и жената с мъжа
    1 Коринтяни 7:5 Не се лишавайте един друг от съпружеско сношение, освен ако бъде по съгласие за малко време
    да не кажеш, че си измислям

Голям фен Аватара на one

Е не мислих че чак до Библията ще се стигне..хаха
    Както и да е.. аз съм скорпионка и за мен това със зодиите няма значение..всеки мрази лъжата..Та относно секса вие не сте ли говорили на тази тема?..Странно е за 1 година да сте нямали полови взаимоотношения и така като гледам не е странно само за мен(иначе щях да си помисля че не съм добре )..може пък той до сега да е нямал интимни контакти,което също ще е странно,но най-добре говори с него.За това че се притесняваш от бившите му,това е - ревност.Всеки човек е малко или много е ревнив ти явно мн държиш на него и ревността се е появила.. (:
    П.С. Ако си говорила с него за това,какво ти отг той?

1 година без секс и му нямаш доверие, и това за теб е прекрасна връзка...щеше да е смешно, ако не беше плачевно. Единственото смислено обяснение е наистина да му е малък и да има комплекс, който му е бариера за интимни отношения. Но пък в този случай би трябвало да избягва жените като цяло, а оттам и възможността за секс. Ти как виждаш че го привличаш? Всичко друго освен ерекция го забрави...И тези 'бившите' са ми хикс...като гледам няма да го търсят щото ги е скъсвал от секс. Ти сигурна ли си че не е гей?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ти сигурна ли си, че сте гаджета, а не просто приятели? И убедена ли си, че не излиза и с останалите "бивши" приятелки? Странно е че хора на вашата възраст не знаят да комуникират по между си и изпадат в такива ситуации.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си