Цитирай Първоначално написано от Sad_Astronaut Виж мнението
Според мен и тя е била влюбена в теб, понеже е имало закачки и намеци от двете страни и когато си започнала да я лъжеш тя сама се е откъснала един вид от тези ваши взаимоотношения. Колкото до нейния приятел предполагам го прави напук.
Току що се сетих за още нещо ;д Преди две седмици бяхме навънка женската компания ии си говорех с едно момиче, обща приятелка, та имаше малко закачки и т.н., момичето беше заинтересовано, а аз бяхх попийнала малко преди това и Тя (момичето в което съм влюбена) знае че като съм пила нещата са като преди, смисъл едва ли не съм на крачка пред това да и се обясня в любов, но този път я игнорирах и не и обръщах внимание, защото някаква част от мен искаше да я накара да ревнува така както аз ревнувах от оня, та когато останахме сами трите, Тя целуна другото момичее пред мен ии после и обясняваше колко са ни сложни с Нея отношенията иии когато въпреки това продължихме да си флиртуваме с другата най-невинно, а тя после не ми говори цялата вечер. Какво по дяволите?! Смисъл от както знае и го прие се държи с мен все едно ходим, но ми говори как няма да се случи никога...Момиче съм и нали очаква се малко да схващам женската логика...Ама сериозно, ме обърква това момиче... ;д;д;д Аз лично си мисля, че я е страх, смисъл на нейната възраст нямаше да посмея и аз да направя тази стъпка и се съмнявах яко в себе си (на 15 е, но пред 90% от времето е по-възрастна и от мен на акъл), и това е една от причините да я лъжа, защото искам да е в живота ми и съм готова да търпя болката и ревността цял живот, знам че няма да изчезне, въпроса е че просто искам да знам има ли нещо към мен...Само ме обича или е влюбена била...