- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е...
Не съм се изразила правилно, не като сме пияни, а като сме пили, веднага като се включи алкохол (дори една бира да е) и се почва, и ми се прави на пияна. Смисъл питала съм най-близката и приятелка дали от толкова малко се напива и тя ми е казвала, че се прави само...Като просто се добави алкохол, дори да е една капка, и се почваха закачките и флирта. Иначе нз, аз съм на две мнения...Обичаме прекалено много и ме вижда като сестра или е //е била// влюбена в мен и я е страх да го покаже. Смисъл аз на нейно място не бих действала, ако бях на нейната възраст или пък например неин много близък роднина е с хомосексуална ориентация, било му е гадно детството заради това и сега си живее в чужбина и ако имах това за пример, нз, щях да си имам едно наум, каква щеше да е реакцията ако нещо стане...Имам навика да обмислям много нещата и да правя анализи на човешкото поведение и затова като цяло се побърквам...Всички ми казват, че никога нищо няма да стане с нея, но никой не ми казва че не е влюбена в мен, а инстинкта ми и факта че я познавам ми казват, че е влюбена и най-вече че ще стане нещо, просто не сега...Затова ви питам вас, влюбена ли е или не? Възможно ли е да изпитва много силна обич и да я бъркам с любов?