- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е...
Не ми се обяснява подробно ще гледам да го съкратя колкото мога:
Харесвах я от момента в който я срещнах, влюбих се в нея преди 1-2 години след като се опознахме
Тя разбра от един мой приятел (мен ме беше страх да и кажа щот бяхме супер близки и той ме пита дали искам той да и каже и разбра от него)
Не си говорехме 3 дена някъде, а като излизахме с компанията буквално не ме поглеждаше и след време се оказа че ми е била ядосана не че я харесвам, а че не съм и казала аз и че не съм и казала по-рано
От там се продължи няколко месеца може би да и го казвам, да го обсъждаме, да се караме, да се сдобряваме, да ме търси тя основно, след което на рождения ми ден един фр ни закара на едно яко романтично място и я питах дали иска нещо, тя каза не знам (обаче беше пияна и затова не го споменах по-горе)
Целунах я същата вечер и след това спрях да се занимавам, смисъл още имах чувствата, тя знаеше че ги имам, но спрях да ги показвам, защото и казах че ще спра и от тук на там искам тя да ми каже точно и ясно иска ли нещо или не и тогава закачките се увеличиха и контрола дет ми налагаше (като си пиша с някое момиче да се държи все едно и изневерявам и т.н. по-същия начин се държеше и с гаджето си и по-това съдя), след което я питах пак и тя ми каза че нищо не иска
От там мина някво време и почнах да я лъжа за това че вече нямам чувства към нея и че съм продължила, защото мислех че това иска от мен (по-скоро почнах да лъжа себе си уж за да я преодолея) тя се отдръпна и започна да ходи с неин бивш който и изневеряваше и затова бяха скъсали (момче което аз мразех до болка и не можех да понасям)
Колкото повече му се дразнех, толкова по-показно се натискаше с него, аз и казах че ще се опитам да го търпя и се преструвам че е така и даже сме си "дружки" та тя сега мисли да скъса с него...
Абе много е сложна историята, смисъл цялата работа е объркана и сега като си го изкарах тука някак ми олекна и осъзнах, че трябва да спра да го мисля.