Ох яко банално ще прозвочи...Но...ааа чак ми е някво такова да го кажа, защото знам че ще има някой който ще каже че не е така, но наистина я чувствам като голямата, истинската любов, като човека който съм търсила до сега...Звучи много тъпо, знам, само на 18 съм и имам толкова живот пред себе си, но всяка частица в мен ми го казва, защото обичам всичко в нея и то без никаква причина или поне не една, смисъл как да го обясня...Прави ме по-добър човек, вдъхновява ме да пиша и дори когато съм и ядосана не мога да съм и ядосана, трае най-много секунда и край ;д;д яко нелепото е...Затова си е и много страшно да говоря с нея, смисъл ако греша, ако не съм права, ако не се колебае и не е влюбена...Тогава ще я загубя, не, не мисля че ще я загубя, но няма да е същото, ще изчезне, ще ми избяга с дни, седмици или месец и после пак ще се почне и...Това си е един от кръговете на Ада просто, страх ме е че ще я изгубя ако разбере че чувствата ми са станали само по-силни, знам че няма да я изгубя обаче, защото тя не може също без мен...Вече просто... ;д