СМИСЪЛ? Какво точно искаш да изчислиш?
Иначе МЕНСТРУАЛНИЯТ цикъл е средно 28 дни.
Аз си го изчислявам от първия ден на менструацията до първия ден на следващата.
ами като продължителност да речем от 1 .01 до 1.02 това са датите от първия ден на едната до първия ден на втората ?
Или нещо бъркаш или един месец й е пропуснало. И какво питаш? 57 дни са минали.
значи бъркам за последните три месеца два пъти и идва на 1.01 после на 1.02 после на 1.03 и накрая на 29.03![]()
1-ви януари
1-ви февуари
1-ви март
и 29-ти март
Подранил и е с 2-3 дни накрая.
Какво ви притеснява?
цветна бременност ще кажа но цикълът и беше в нормално количество и времетраене само първия ден беше значително по малко после се оправи и последния ден малко по малко..
КООО?
Няма място за притеснение според мен, всичко изглежда нормално.
Каква цветна бременност бе боже господи... направете си тест ще кажа, не ти ли звучи най - лесно?
не иска тест просто аз не съм и споделил моите притеснения за да не я натоварвам допълнително..
![]()
Моля те, ти не се натоварвай, досега щеше да е проличало...
стига сте се гаврили кажете ми сериозно ? при цветната бременност кръвотечението по кратко и по малко ли е ?
Е как да не се гаврим? Казахме ти, че не е бременна (има и гугъл, влизай и чети). Щом не си й споделил притесненията си го направи, заради теб може и да поиска да направи тест.
убеден съм вече защото цикълът и си беше както нормалния 6 дни но 1вия ден по малко като количество а останалите както преди същата обилност мисля че се панирам излишно !
Ти к'во с нея ли ходиш в тоалетната, та знаеш за обилност и т.н.? Първият ден, не-знам-си-кой ден..
Е, щом си споделяте за нейния цикъл в ПОДРОБНОСТИ... защо не си споделяте и притесненията?
защото аз съм паниращия се в случая а тя е по спокойната и излишно я натоварвам. Между другото да нямам съмнения вече нали ?