.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от Roo. Виж мнението
    Наистина много искам да отида, но трябва да разобедя нашите. Тоест те не са ми казали, че не може със сигурност, но аз така си мисля, че ще ми откажат
    Вашите не са малоумни, те знаят какво място са дискотеките... да кажем че са място за намиране на секс партньорки, също така място за показване на мускули и юмруци в лицето, и не на последно място - терен за разпространяване на наркотици.

Вашите просто не искат някой да те изчука, или да станеш развратна, или да се напиеш и някой да те изчука, или да "пробваш" някое хапче или прахче щото било хубаво и от веднъж нищо няма да ти станело. Предполагам са запознати и че в дискотеките пускат музика... да кажем чалга, в която се пее предимно за секс. Още знаят, че си малка и наивна, и това ясно се вижда. Нормално е за всеки тийн да противоречи на родителското тяло и да следва всяка налудничава идея на другите тийнове. Колкото и да мислиш, че ти "си знаеш", не е така. Тъй че приеми фактите, кротувай си, ще имаш предостатъчно време да се шляеш из дискотеките дето разни дърти мазни чичковци ще те заглеждат (пускат ли такива, преди пускаха?) и ще размахват 50-левки, или в по-добрия случай ще ти точат език разгонени мачо-батковци, за които ще си мислиш че са голяма работа докато не ги видиш с други девойки. После ще се оплакваш на приятелките, че всички мъже са еднакви и искали само секс. Та така
    Последно редактирано от JDeel : 04-10-2014 на 01:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си