.
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Threaded View

Семейни скандали

Здравейте!Проблемът е следния с баща ми почти всеки ден влизаме в конфликти най-често за пари и за задълженията вкъщи.Пие всяка вечер и крещи за най-малкото.Примерно,ако има малко трохи или сме си оставили чаши и чинии в стаите с брат ми започва да ни нарича дебили,свине,мърлячи,олиго рени и какво ли още не ;д Всеки си има домашни задължения,но той ни кара да правим и странични неща(част от неговите задължения) и като му кажа,че това не ми е част от задълженията,той казва "няма да ти се счупят ръчичките".Другият голям проблем са парите.С майка ми са разведени и са се разбрали тя да плаща всички сметки,а той да връща заемите и да ни дава пари.Знам,че има голяма заплата и след като плати заемите му остават чисто към 1500 лева (сметките ги плаща майка),което според мен е предостатъчно за трима души.И въпреки това нон стоп натяква как нямаме никакви пари и не иска да ми дава пари за дрехи...Дава ми само седмични и за тренировки,като дори за тренировките всеки път примерно му казвам -"Трябва да си платя тренировктие" -"Така ли трябва да направиш ?" и ми се зъби...Исках му пари за нови обувки и той ми се разкрещя,че не си пазя обувките изобщо и,че през 3 месеца си купувам нови(да така е,защото ходя горе-долу само с 1 чифт),а че той си носел обувките по няколко години...В същото време пие уискита "Джони Уокър","Джак Даниелс" пуши по кутия червено боро на ден.Казах му,че това не е честно да харчи за такива неща,а на нас да не ни покрива нуждите и стана грандиозен скандал естествено...Вече не знам какво да правя само искам пари на майка ми,а тя вмомента е безработна и ни дава от някакви спестявания,които не знам и докога ще й стигнат...
    Последно редактирано от ot_teb_zavisi : 04-06-2014 на 18:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си