Здрастии, имам следния проблем...Чудех се доста дълго дали да пише тук, таа надявам се да ми дадете поне някакъв съвет...На 18 години съм, тази година 19, момиче ии изключително влюбена в най-добрата ми приятелка...Историята ми е следната от малка се съмнявах за ориентацията ми, като някъде 8 клас почна много да ме мъчии, но сега си знам че клоня и към двете страни и все пак чух някъде или някой ми каза, че в крайна сметка е важно в кой се влюбваш, а до момента съм била влюбена може би 2 или 3 пъти...Вече не знам, защото човека за който ще говоря разби тотално представата ми за любов...
Та ето я и историята...Тя е по-малка, но с много повече опит и имам чувства към нея от вече 4-5 години, тоест от момента в който се срещнахме, тогава обаче беше просто crush...През последните 2 години си станахме яко близки ии споделих с един приятел за нея и за чувствата ми, като той постоянно ми казваше да и кажа, да рискувам и накрая го направи вместо мен (аз му казах)...Като и каза не си говорехме 3 дни, но после всичко се оправи, смисъл станахме си пак приятелки, споделяхме си...Там е работата, че тя е уникална, в началото ме привличаше и красотата и ме убиваше просто, но сега е съвсем различно, смисъл всичко в нея ме подлудява, кара ме да искам да съм по-добър човек и така...Та след като разбра просто отношенията ни бяха спадове и реене в небето, но никога повече от приятелски, тя прие ориентацията ми и факта че съм влюбена до уши в нея и не знам какво да правя вече...От доста време са така нещата, почнах да я лъжа че нямам нищо към нея, смисъл защото мисля че това иска, но се чудя следното: тя има ли чувства към мен или не, различни от приятелски...Когато си пиша с друго момиче иска да знае за какво е и коя е, когато не и пиша и един ден ми пише и ме пита дали и се сърдя, когато сме пили флиртува с мен, хапе ме, дава ми да я хапя, дере ме (това тук е сложно за обяснение, но си е нещо наше и знае че ми харесва)...Та от както почнах да я лъжа че не съм влюбена в нея вече, че ми е като сестра и че излизам с някво въображаемо момиче там и спрях да пиша за любов (смисъл пиша нещо от сорта на поеми и тя знаеше че са за нея повечето) тя спря да ги прави тия работи и някак си се отдалечихме, нз...Нямам никаква идея какво се случва вече и ме подлудява...На всичкото отгоре се събра с момчето което и изневеряваше и аз адски много мразя и сега яко я ревнувам, а когато я ревнувам се държи яко близко с него, но когато се правя че го харесва и почва да си мисли да скъса с него (wtf?)...
Имам чувството че мисля прекалено много, но това е просто болезнено вече...Тя играе ли си с мене, има ли чувства, наслаждава се на вниманието или кво? Въобразявам ли си само вече...Смисъл не мога да спра да мисля за нея, тя ми е и музата, сърцето ми се побърква като сме заедно, пропуска удари и бие по-бързо, има ги и гадните пеперуди, има го всичко, ревността, желанието и дори не е до секс, смисъл просто искам да я държа за ръка, да я прегръщам, целувам, някакво напълно чисто и детинско е и ме побърква вече...